Pääsiäinen vapaana

Kaipola, Jämsä
eilen 19:13
Tyyppi: Vuokrataan
Nukkumapaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 240 m²
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Sport Resort Pitkajarvi

Ilmoituksen tiedot

Kevään ja kesän viikonloppuja vielä hyvin vapaana!

-> pyydä tarjous ryhmällesi sähköpostilla vuokraajanne@gmail.com

Sportresort pitkäjärvi on täydellinen paikka erilaisten sporttisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Kauniissa järvimaisemissa mahtavien harrastusmahdollisuuksien äärellä on helppoa järjestää niin yritysten TyKy- päivät, asiakastilaisuudet, kuin myös urheilullista ohjelmaa sisältävät synttärit, polttarit tai vaikkapa kauden päättäjäiset harrastus- tai kaveriporukalla.

Tila on vuokrattavissa myös pelkkiin päivätilaisuuksiin, vaikkapa perhejuhlien pitopaikaksi tai työporukan saunailtaan.

Kohde sijaitsee rauhallisella paikalla puhdasvetisen järven rannalla, lähellä Himoksen ja Jämsän palveluita. Lisäksi alueella hienot mahdollisuudet harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja kuntoilua. Kelien salliessa hoidetuille ja valaistuille laduille pääsee suoraan pihasta ja retkiluistelemaan pitkälle (n. 1.5 km) radalle omasta rannasta. Kesällä mahtavat puitteet esim. maastopyöräilyyn, lenkkeilyyn, melontaan tai vaikkapa sup-lautailuun.

Jos etsit hieman väljempää kohdetta kuin perinteinen vuokramökki ahtailla tiloilla ja pienellä parkkipaikkalla, niin täältä löydät kunnon tilat vähän isommallekkin ryhmälle ja kalustolle.

10-15 henkeä viettää täällä mukavasti vaikkapa sporttisen pitkän viikonlopun. Saunailtohin ja päivätilaisuuksiin mahtuu sitten jo reilusti isompikin ryhmä.

Astiastot +18 henkilölle ja 14 hengen pöytää voidaan laajentaa tarpeen mukaan. 65" telkkari on varustettu vähän muhkeamalla äänentoistolla ja nettiyhteydellä, joten täällä voi järjestää vaikkapa kunnon kisastudion.

lisäksi veloituksetta käytössä keväästä aina pitkälle syksyyn ja muulloinkin säiden salliessa terassi grilleineen ja rannalla laituri, soutuvene,sup-lauta,kajakki, frisbee-golf, nuotiopaikka ja beach volley- ja sulkapallokenttä sekä tietysti kaikki suosituimmat pihapelit. Leikkipaikalta löytyy lapsille liukumäki ja kiipeilyteline.

Tilavat ja nykyaikaiset peseytymis- ja pukutilat. Saunassa hetivalmis kiuas ja porealtaat ulkona ja sisällä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Lisää tietoa ja kuvia kohteesta tarvittaessa sähköpostilla mm. drone- ja 360 videot kuvattuna.

Ai niin, vielä vapaana myös:

Pääsiäinen 23
Vappu 23
Kesän 23 Festarit

... tällä on muuten pihassa reilusti sähköpaikkoja, jos tarvetta esim. asuntovaunu tai asuntoauto hommiin

Kohdetta kuvaavia hakusanoja

Juhlatila,Jämsä, laskettelu, areena, sauna, poreallas, ulkoporeallas, suplauta, suppilauta, terassi, grilli, savustus, laituri, kalastus, maastopyörä,sähkömaastopyörä, läskipyörä, enduro, ralli, rally, neste rally 2021, iskelmä, juhannus, jysäri, hiihto, retkiluistelu, jigi, vetouistelu, synttärit, polttarit, pikkujoulu, joulu, uusivuosi, syysloma, hiihtoloma, pääsiäinen, rantalentopallo, uimaranta, lumikenkä, luistin, potkukelkka
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat