RIIKA, yksiö keskustassa. Sijoitukseen tai itselle

Helsinki

41 000 €

28 kes 11:49
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Jekabpils iela 9
Maa: Latvia
Pinta-ala: 21 m²
Huoneita: 1
Ilmoittaja: Marko Nuutinen

Ilmoituksen tiedot

Loma-asunto ja sijoitusasunto samassa paketissa!

Myydään Riian keskustasta kiva yksiö. Asunto sijaitsee rauhallisella pikkukadulla äskettäin saneeratun 1880-luvun kivitalon toisessa kerroksessa. Talon koko tekniikka on uusittu, sähköt ja putket tehty kokonaan uusiksi ja myös rappukäytävät on paikallisista tavosita poiketen remontoitu. Alaovi toimii mikosirulla varustetulla sähkölukolla ja taloyhtiössä on videovalvonta.

Yksiössä on makuusyvennys, jossa on 140cm sänky, WC ja suihku sekä pieni keittiö. Asunnon pohjaratkaisu on kivasti viuhkamainen, joten asuinhuoneesta on ikkunat kahteen suuntaan. Huonekorkeus on noin kolme ja puoli metriä, joten asunto tuntuu tilavalta ja valoisalta.

Talo on vain yhden bussipysäkin välimatkan päästä Stockmannilta, Zeppelin-halleilta ja vanhasta kaupungista. Asunnolla on oma nimetty pysäköintipaikka talon sisäpihalla turvallisesti kauko-ohjatun rautaportin takana.

Talo sijaitsee omalla tontilla ja talon asukasyhdistys toimii samalla tavalla kuin suomalainen asunto-osakeyhtiö. Asukasyhdityksen suunnitelmissa on toteuttaa lähivuosina julkisivusaneeraus EU-rahoituksen tuella. Kuukausivastike on noin 34 euroa/kk.

Riikassa opiskelee satoja suomalaisia lääkäriopiskelijoita ja tämäkin asunto on ollut vuokrattuna suomalaiselle opiskelijalle. Nykyinen vuokralainen haluaisi jatkaa asumista, joten asunto tarjoaa mahdollisuuden erittäin hyvään vuokratuottoon. Tämän vuokralaisen kanssa on sovittu, että heinä ja elokuun ajan asunto on omistajan käytössä loma-asuntona. Suomalaisten opiskelijoiden keskuudessa on kova kysyntä hyviäkuntoisista vuokra-asunnoista, joten tämä kohde sopii loistavasti asuntosijoittajalle.

Asunto myydään kalustettuna.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat