Idyllinen mökki kansallismaisemassa

Hämeenkyrö Keskus, Hämeenkyrö
1 hei 00:26
Tyyppi: Vuokrataan
Nukkumapaikkoja: 6
Sesonkivuokra alkaen: 400 €/vko
Vuokra alkaen: 300 €/vko
Pinta-ala: 78 m²
Ilmoittaja: Jari

Ilmoituksen tiedot

Mökin sijainti on erinomainen. Hämeenkyrön palveluihin on 5 kilometriä, Mahnalan mansikkapeloille 3 kilometriä ja Tampereellekin vain 30 kilometriä. Ylämökki sijaitsee n. 250 metrin etäisyydellä Kirkkojärven rannasta, jossa on oma rantapalsta soutuveneineen. Kyrösjärven ja Kokemäenjoen vesistöön kuuluva Kirkkojärvi on n. 25 kilometriä pitkä järvien kokonaisuus, joka yläjuoksulla rajautuu Kyrösjärvestä Kyröskosken kautta laskevaan Pappilanjokeen ja alajuoksulla Siuronkoskeen.

Ylämökki on 2-kerroksinen 40-luvun lopulla rakennettu puurakennus, kerrosala 78 m2. Mökissä on alakerrassa olohuone ja tupa sekä suuri kuisti. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Molemmissa on sängyt kahdelle. Olohuoneessa on lisäksi vuodesohva. Olohuoneessa on kamiinamallinen tulisija. Mökki on sähköistetty. Keittiössä on sähköliesi, puuliesi, jääkaappipakastinyhdistelmä, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä kaikki tarvittava ruoan valmistukseen ja ruokailuun. Olohuoneessa on 42:n tuuman taulu-TV. Mökkiin tulee kylmä ja kuuma vesi.

Pihasauna on viime vuonna valmistunut ja kevythirsirakenteinen. Pihasaunan yhteydessä on oleskelukatos, jossa sijaistee pöytäryhmä ja hiiligrilli. Pihasauna on sähköistetty. Pihasaunan yhteydessä on normaali vesi-WC, jossa myös lämmin vesi. Puulämmitteiseen pihasaunaan tulee kylmä vesi, joka lämmitetään kiukaan vesitilassa. Molemmat rakennukset on liitetty kunnan vesijohto- ja viemärijärjestelmiin.

Pihan perällä on autotalli nikkarointinurkkauksella. Autotallin yhteydessä on lisäksi ulkohuussi. Piha on valaistu.

Mökki sijaitsee n. 250 metrin päässä rannasta, jossa sijaitsee omalla rantapalstalla rantasauna. Rantasauna on vuokranantajan käytössä. Rantasaunaa on kuitenkin mahdollista vuokrata erikseen sovittaessa. Rannassa on soutuvene, joka on ylämökkiläisten vapaassa käytössä.

Vuokraan sisältyy polttopuut, sähkö, vesi ja kiinteistön vakuutukset.

Myös pidemmät vuokrasopimukset ovat mahdollisia. Tällöin vuokra ja vuokrasopimuksen sisältö sovitaan erikseen.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja