Ainutlaatuinen luonnonkiinteistö Pärjänjoelta

Oulu

48 800 €

2 elo 11:53
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Syötesuvannontie 259
Pinta-ala: 75 m²
Huoneita: 4
Ilmoittaja: Arto Marttila

Ilmoituksen tiedot

Hei sinä luonnossa liikkumisesta ja eräilystä kiinnostunut! Olisiko tässä etsimäsi kiinteistö, jossa voit nauttia erämaan tunnelmasta kuitenkin lähellä Syötteen palveluja?

Myydään ainutlaatuinen luonnonkiinteistö Pärjänjoen rannasta, Syötteen kansallispuiston ja matkailualueen välittömästä läheisyydestä. Kiinteistö on kooltaan 15,08 hehtaaria ja se sisältää maa-alueita Pärjänjoen molemmin puolin. Alueella on yleiskaava RA4. Alueeseen kuuluu mökkipaikka kelohirsimökkeineen, luonnonmetsää sekä jokirantaa noin yhden kilometrin matkalta.

Pärjänjoki on virkistyskalastusjoki, josta nousee esimerkiksi taimenta, harjusta, siikaa sekä ahvenia. Lähimetsistä ja soilta voit poimia myös karpalot, mustikat, hillat ja puolukat.

Kiinteistön lähistöllä on myös hyvät mahdollisuudet metsästykseen, lisätietoja Syötteen metsästysalueista Eräluvat.fi-sivuilla
Syötteen kansallispuistossa on loistavat mahdollisuudet vaellukseen, maastopyöräilyyn ja retkeilyyn sekä maitse että vesitse. Mökkipaikalta on noin 400 metriä lähimmän vaellusreitin varrelle. Talvella hiihtoreitit kulkevat lähistöltä. Laskettelumahdollisuuksia on Iso-Syötteellä ja Pikku-Syötteellä, kiinteistöltä on noin 10-15 minuutin ajomatka rinteisiin.

Kiinteistöllä sijaitsee korjausta kaipaava -95 rakennettu kelohirsimökki, joka myydään purkukuntoisena. Mökissä on 75 neliötä sisältäen keittiön, saunan ja kolme makuuhuonetta, sekä ulko-wc:n. Mökin voi halutessaan kunnostaa tai rakentaa tilalle uuden, rakennusoikeutta on 100 neliötä. Kiinteistöllä ei ole vesi-, sähkö- tai viemäriliittymää. Perille asti johtaa yksityistie, jota ylläpitää tieosuuskunta.

Kiinnostuitko kohteesta? Kysy lisää Arto Marttilalta, 040 548 1001. Lisätietoja, kuvia, videoita alueelta sekä karttoja saatavilla pyynnöstä. Paikan päällä käynti sovittava erikseen.

syöte, pärjänjoki, pudasjärvi, kiinteistö, mökki, kesämökki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja