Kesämökki Maaningan Keskisaaressa (tieyhteys on)

Maaninka Keskus, Kuopio

73 000 €

10 hei 13:22
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Isohiekantie 21b
Pinta-ala: 53 m²
Ilmoittaja: Katri

Ilmoituksen tiedot

Kalaisan Maaninkajärven rannalla Maaningan Keskisaaressa myydään vanha kesämökki, jossa ilmansuuntana etelä-lounas. Kuiva jyrkkä rinnetontti 5600 m2, jossa paljon vahvaa mänty- ja kuusipuustoa ja jo aika lailla metsittynyt. Keskisaareen on tieyhteys ja mökille myös tie perille. Mökki on hirsirakenteinen, jossa tupa, keittokomero ja makuuhuone + varasto, yht. 53 m2. Rantaviivassa vanha hirsisauna ja luonnonhiekkaranta. Erillinen varastorakennus ja puucee. Rakennukset ovat tyydyttävässä kunnossa, mutta vaativat jo korjailua ja uudistamista. Toki mökki sopii jo nyt vaatimattoman tarpeen ja maun kesälomailuun. Sähköt ja valot aggregaatilla ja kantovesi, juomavesi tuotava. Mahdollisuus liittyä sähköön, jonka verkko lähellä.

Tontti mahdollistaa vakituisen asunnon rakentamisen (maksimissaan 400 m2 rakennusoikeuden yhteensä) yleiskaavan mukaan. Kesäpaikasta veneily on mahdollista Kuopioon tai Iisalmeen (Kuopio-Iisalmi syväväylä). Kuopiosta etäisyys on noin 45 km ja Maaningan palveluihin n.4 km. Myös tanssimahdollisuus kävelymatkan päässä Maaningan Keskisaaren kasinolla (1,6 km). Hinta: 73 000 euroa. Soita ja kysy lisää: 0503060081

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja