Magnesium - Lihasten ja verenkierron tueksi

Uusmäki, Espoo

40 €

tänään 12:49
Tyyppi: Myydään
Linkki: Kestotilaa tai tilaa yksittäin
Kauppa: Suomen Terveystukku Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (7)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Ennaltaehkäise kolotuksia, kipuja ja väsymystä Terveystukun kotimaisella magnesiumilla. Magnesium on solujesi normaalin toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeä aine. Tarvitset vain yhden tabletin Terveystukun vahvaa magnesiumia päivittäin parantamaan suorituskykyäsi ja lisäämään yleistä vastustuskykyäsi.

Edistää lihasten normaalia toimintaa. Urheilijat ja kuntoilijat ovat pitkään käyttäneet magnesiumia ehkäisemään suonenvetoja ja pitämään lihakset iskussa. Magnesium edistää myös sydämen terveyttä. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita asiakkaillemme joustavana kestotilauksena, jonka voit kätevästi mukauttaa aina omien tarpeidesi mukaiseksi. Suomen Terveystukku lahjoittaa osan jokaisen myydyn tuotteen tuotosta Mannerheimin Lastensuojeluliiton työlle lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.
Suomen Terveystukku Oy

Espoo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja