Melatoniini - Apua nukahtamiseen

Uusmäki, Espoo

40 €

21 lok 23:48
Tyyppi: Myydään
Linkki: Kestotilaa tai tilaa yksittäin
Kauppa: Suomen Terveystukku Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (7)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Kotimaiset Melaton+ kapselit auttavat sinua nukahtamaan nopeasti, kun kärsit nukahtamisen ongelmasta tai aikaeroväsymyksestä. Terveystukun kotimainen melatoniini on markkinoiden vahvin (1,8mg) melatoniinivalmiste. Nukahdat nopeasti kapselin nautittuasi, heräät virkeänä jokaiseen aamuun, et stressaa nukkumaan mentäessä ja nukahtaminen onnistuu. Terveystukun vahva melatonivalmiste Melaton+ sopii kaikille ihmisille, joilla on nukahtamisvaikeuksia.

Helpottaa myös aikaerosta johtuvaa jet lagiä. Nauti lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Auttaa saavuttamaan oikean vireystason nukahtamisen helpottamiseksi, laskemalla kehon lämpötilaa ja vireyttä saaden aikaan nukahtamista edeltävän valvetilan.

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita asiakkaillemme joustavana kestotilauksena, jonka voit kätevästi mukauttaa aina omien tarpeidesi mukaiseksi. Suomen Terveystukku lahjoittaa osan jokaisen myydyn tuotteen tuotosta Mannerheimin Lastensuojeluliiton työlle lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.
Suomen Terveystukku Oy

Espoo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat