Omakotitalo 464m2 Ruovedellä

Jäminkipohja, Ruovesi

57 000 €

tänään 14:15
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Sahantie 3
Pinta-ala: 464 m²
Ilmoittaja: Timo
Kaikki ilmoitukset (24)

Ilmoituksen tiedot

Eli tilaa riittää esim. kahdellekin sukupolvelle.Kaksi keittiöö,4wc,pikkusauna suihkulla ja toinenkin suihkutila on. Kunnallistekniikka on,eli vesi ja viemäröinti. Itsekantava teräsrunko,eli sisätilojen muunneltavuus rajaton. Rakennusoikeutta vielä 154m2jäljellä.Öljy/puulämmitys. Keittiössä vesikiertoon liitetty puuhella jolla lämmittää kiertovettä ja tekee ruuatkin. Öljyä mulla kulunut n.1000 litraa/vuosi(kuitit on), kunon puilla auttanut. Toisessa päässä kiinteistöö pariovet,joten pakettiautollakin sisään. Huonekorkeus 280,eli verstastila,jopa pikku nosturillekkin tilaa. Kuvissa olevat kirppistavarat kaupanpäälle! Laiva ja uimarantaan n.1km,sekä matonpesupaikkaan. Kouluun 200 metriä. Haltiavelkakirjoja vapaana yli 70te,jos tarvetta lainanvakuudeksi!?

Nonyt on ilmalämpöpumppukin,joten kyllä nyt lämmitysvaihtoehtoja on! Ilmapumpulla pysyy asuintila lämpimänä ja vesikierrolla peruslämpö muissatiloissa. Pumppu sisältyy kauppahintaan ja on tosihyvä vekotin! Öljysäiliö just tarkastettu ja taas menee 5vuotta,eli 2025 loppuun. Öljyäkin säiliös taas täksvuodeks. Asumiskustannukset noin 200-300e/kuukausi,siis läpivuoden laskettuna! Neliöhinta VAIN 128e.
SOITA,jos kiinnostaa ja kerron lisää. Ps. Olis tällainenkin mahdollisuus: Eli kiinteistöön tulee niin vahva sähkökaapeli,että sähköautojen(useamman kerralla) latauspistekin mahdollista laittaa! Heinäkuunalusta myynti loppuu ja sit vuokraankin liiketilaa,esim. baari valmiina aloittaa toiminta suurtalouskeittiöllä.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 57 000 €

Talon ja tontin tiedot

Talotyyppi: Omakotitalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat