Muuttopalvelu koti, mökki, yritys

Puistola, Helsinki

120 €

eilen 13:15
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Kuljetus Saletti
Kaupan kaikki ilmoitukset (16)

Ilmoituksen tiedot

Muutot PK-seudulla ja Uudellamaalla. Tarjoushinta teille: Muutot Pk -seudulla, vähäpäästöisillä pakettiautoilla: 1 pitkä XL -pakettiauto, 1 korkea ja pitkä XXL -pakettiauto kuljettajilla (yht.n.20 kuutiota), 2 ripeällä kantajalla ja kuormien järjestelijä, joka myös valvoo muuttotavaroita, h.120e/1h/sis.myös ajo km. Tällä paketilla muutot tehokkaasti. Kysy tarjousta myös muille vaihtoehdoille. Myös yritysmuutot.

(Laskutustunnit alkavat noutopaikalle saavuttaessa pks:lla, minimi laskutusaika 1h ja seuraavat tunnit, 30 min välein veloituksena). Ilmoitetut hinnat sisältävät myös: liinakiinnitykset, kuljetuksen, alv. 24% ja polttoaineen. Laadukasta ja luotettavaa kotimaista palvelua. Noudatamme viranomaisten Covid-19 ohjeistuksia. Käytämme aina kasvomaskeja asiakaskohtakteissa, myös asiakkaamme saa meiltä maksutta kasvomaskin.

Myös kauemmas kotimaassa onnistuu sopimuksen mukaan ja esim. asunnoista kierrätyskelpoisten tavaroiden vienti kierrätysasemille urakkana, pyydä hinta-arvio muihin kuljetuksiin.

Meiltä myös vuokralle 50L kompaktit ja kestävät kotimaiset muuttolaatikot. Kysy edullista tarjousta.

Maksutavat lähimaksu, luottokortti, käteinen, yrityslaskutus. Myös päivystys iltaisin ja viikonloppuisin.

Yhteydenotot puh. 050-3161616/Laine, tekstiviestillä, WhatsApilla, Signal tai emaililla.

WhatsApp: 0503161616

Email: kuljetussaletti@gmail.com

Hakusanat: muutto, muuttopalvelu, muuttoapua, muutot, muuttolaatikot, varastolaatikoita, kuljetusapua, kuljetuspalvelu, omakotitalo, kerrostalo, rivitalo, rivari.
Kuljetus Saletti

Aamuruskontie 31
00750 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat