Uusi emmi-dent Ultraäänihammasharjasetti Platinum

Uusmäki, Espoo

189 €

24 elo 13:45
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lue lisää ja tilaa tästä
Kauppa: FreshMe
Kaupan kaikki ilmoitukset (13)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

emmi®-dent Platinum Ultraäänihammasharjasetti

Saanut teknologia ja innovaatiopalkinnon vuonna 2019. Tutkittu tulokset todistettu ja tuote palkittu! Valmistettu Saksassa yli 10 vuoden kokemuksella.

- Tuhoaa bakteereja ja mikrobeja 12 mm syvyydestä,
- Poistaa värjäymiä
- Ennalta ehkäisee hammaskiven muodostumista,
- Ehkäisee ikenien vetäytymistä.
- Tulokset tutkittu ja todistettu.
- 96 miljoonaa ultraääni-impulssia
- 2 vuoden huoltotakuu
- valmistettu Saksassa

Lue tarkemmin: https://freshme.fi/product/14/emmi-dent-platinum-ultraaanihammasharjasetti

Harjasosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa. Ultraääni etenee harjasosassa, jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin. Epäpuhtaudet kuten ruoantähteet, bakteerit ja plakki voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla. emmi®-dent ultraäänihammasharja puhdistaa myös sieltä minne harjakset tai hammaslanka ei ylety. emmi®-dent ultraäänihammasharja poistaa bakteereja ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka.

emmi®-dent ultraäänihammasharja toimii 1,6 MHz ja 0,2 Watin teholla turvallisesti ilman kitkaa tai hankausta. Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta lempeästi ilman liikettä ja hiomista. Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. emmi®-dent ultraäänihammasharjan kanssa on kehitetty käytettäväksi erityinen ultraäänihammastahna.

emmi®- dent tarjoaa tehokkaan hammashoitovälineen haastavammillekin henkilölle. Useilla pitkäaikaissairauksilla on vastavuoroinen yhteys suun terveyteen samalla kun henkilön omat voimavarat tai taito huolehtia itsestään on vähentynyt.

Akuuttia tulehdusta, parodontiittia ja suun haavaumia voidaan myös hoitaa käyttämällä emmi®-dent ultraäänihammasharjaa. Tällöin on suositeltavaa käyttää harjaa ensin hampaan pinnalla ja sen jälkeen myös ikenissä niin tuloksena saadaan ienverenvuodon väheneminen. Jos mahdollista, pidä harjaa paikoillaan yhtäjaksoisesti 30-60 sekuntia kerrallaan saavuttaaksesi nopean ja tehokkaan elpymisen. Harjaa on turvallista käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Tuloksena on perusteellinen ja lempeä hampaiden ja suun puhdistus.

Lue tarkemmin verkkokaupastamme!

Ilmainen toimitus!

Ultraääni, hammasharja, emmi, hammastahna, ultraäänihammasharja
FreshMe

heikunantie 9c 15
02680 Espoo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat