Jauhettu lohi 10 kg, raakapakaste lemmikeille

Siltakylä, Pyhtää

18 €

7 elo 11:42
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tilaa tuotteet suoraan Kennel-Rehun verkkokaupasta
Kauppa: Kennel-Rehu Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (12)

Ilmoituksen tiedot

Kennel-Rehun lihatuotteilla on erinomainen hinta-lihasuhde.
Tiesitkö, että saat helposti koirallesi raakapakasteita kiertävästä koiranruoka-autostamme pysäkkitoimituksena ympäri Suomen aina Oulun korkeudelle asti? Tarkat pysäkki- ja toimitusajat löydät kotisivuiltamme.

Suomalainen lohi 10 kg

Suomalaista merikirjolohta ja norjanlohta jauhettuna koirille. Lohi sisältää paljon hyvälaatuisia rasvoja sekä tärkeitä omega-rasvahappoja. Edullinen ja mitä parhain ruoka koirallesi. Koiran iho kiittää ja turkki kiiltää!
Proteiini 15 g, rasva 25 g / 100 g. Tuotteiden säilytys pakkasessa -18 C. Sulatettu tuote säilyy jääkaapissa 1-2 päivää.
Tarkemmat tuotetiedot löydät kotisivuiltamme.

Avainlipputuote - valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Kennel-Rehu valmistaa suomalaisista puhtaista raaka-aineista lisäaineettomia lihatuotteita lemmikeille. Yrityksen toimitilat ja tehdas sijaitsevat Pyhtään Siltakylässä. Kennel-Rehu on Ruokaviraston valvoma tuotantolaitos, joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirasi parhaaksi.

Voit asioida tehtaanmyymälässä Pyhtään Siltakylässä tai tilata verkkokaupastamme ja noutaa ostokset ympäri Suomen kiertävästä koiranruoka-autostamme!
Kennel-Rehu Oy

Teollisuuskuja 7
49220 Pyhtää

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja