Maksalaatikkoa koirille, 5 kg, pakaste

Siltakylä, Pyhtää

11 €

7 elo 12:53
Tyyppi: Myydään
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Kennel-Rehu Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

Kennel-Rehun lihatuotteilla on erinomainen hinta-lihasuhde.
Tiesitkö, että saat helposti koirallesi raakapakasteita kiertävästä koiranruoka-autostamme pysäkkitoimituksena ympäri Suomen aina Oulun korkeudelle asti? Tarkat pysäkki- ja toimitusajat löydät kotisivuiltamme.

Maksalaatikko koirille, 5 kg

Suomalaista kypsää maksalaatikkoa koirille. Maksalaatikko sisältää sika-nautajauhelihaa ja maksaa sekä ohraa. Emme lisää maksalaatikkoon suolaa ja mausteita, emmekä rusinoitakaan. Sen sijaan maksalaatikkomme saa herkullisen makunsa suolattomasta lihaliemestä. Maksalaatikko onkin monen koiran suurin herkku!

Proteiini 12 g, rasva 11 g / 100 g. Tuotteiden säilytys pakkasessa -18 C. Sulatettu tuote säilyy jääkaapissa 3-4 päivää.

Tarkemmat tuotetiedot löydät kotisivuiltamme.

Avainlipputuote - valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Kennel-Rehu valmistaa suomalaisista puhtaista raaka-aineista lisäaineettomia lihatuotteita lemmikeille. Yrityksen toimitilat ja tehdas sijaitsevat Pyhtään Siltakylässä. Kennel-Rehu on Ruokaviraston valvoma tuotantolaitos, joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirasi parhaaksi.

Voit asioida tehtaanmyymälässä Pyhtään Siltakylässä tai tilata verkkokaupastamme ja noutaa ostokset ympäri Suomen kiertävästä koiranruoka-autostamme!

www.kennelrehu.fi
Kennel-Rehu Oy

Teollisuuskuja 7
49220 Pyhtää

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat