Cad-taitoinen tekninen työntekijä

Takahuhti, Tampere
13 elo 14:40
Tyyppi: Myydään
Kauppa: RekryDiili
Kaupan kaikki ilmoitukset (68)

Ilmoituksen tiedot

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt

CAD-TAITOISTA TEKNISTÄ TYÖNTEKIJÄÄ

vastaamaan lasialan asiakasyrityksemme työ- ja tilauskuvien tekemisestä. Tämän lisäksi koet luontevana hoitaa tarvittaessa myös asiakaspalvelua. Hakijalta toivomme CAD-osaamisen lisäksi reipasta asennetta ja asiakaslähtöistä työotetta. Työsi hoidat aktiivisella otteella ja kiireenkin alla pystyt priorisoimaan tehtäviäsi.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi nettivuiltamme palkkatoiveineen 28.8.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrydiilin RD-myyntivastaava Noora Pyymäki p. 040 196 4760, noora.pyymaki@rekrydiili.fi.
RekryDiili

Hämeenkatu
33200 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja