QUAD ESL-63 huippu-elektrostaatit+Open Frame Stand

Tuppurala, Mikkeli

1 190 €

19 elo 12:34
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: veijo piispa
Kaikki ilmoitukset (16)
Postita se pakettina

Jouluiset torilöydöt kulkevat edullisesti läpi Suomen.

Postita S-koon paketit tarjoushintaan 6 € (norm. 6,90)

Tarjous voimassa 1.-13.12. koodilla JOULU

Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Tästä erittäin harvoin tarjolla olevat brittiläiset huippukaiuttimet, legendat kuullostaa lähes näiden vähättelyltä sillä niin paljon nämä ovat vuosien varrella eri julkaisuissa suitsutusta saaneet.
Tämä pari on täys-musta, todella siistikuntoinen, sarjanumeroiden perusteella aivan viimeisiä Gradient Oy:yn maahantuomia yksilöitä. Ja tässä mallissa on tuo uusin liitinpaneeli, jossa siis jo todella vakuuttavat, kullatut täys-metalliset naparuuvit, jotka hyväksyvät haarukan, banaanin tai paksunkin paljaan johdon. Ehjät kankaat ja muutenkin lähes tip-top-kunto, huomautettavaa ei ole käytännössä lainkaan. Myös mukana tulevat Quadin omat mustat Open Frame-jalustat ovat oikein siistit ja nostavat kaiuttimet oikealle kuuntelukorkeudelle.

Ja se soundi, se on itse koettava, suuri, ilmava, 3-ulotteinen ja sitä dynamiikkaakin löytyy ja myös bassotoisto on uskomaton ollakseen luotu staateilla, hyvänä vertailukohtana tulee mieleen Martin Loganin CLS:ät, joita itselläni on myös ollut 2 paria, aineetonta soundia ilman epäjatkuvuus-kohtia.

Ansaitsee asiallisen (=virtapitoisen) vahvistimen kaverikseen ja hieman tilaa ympärilleen (min. noin 20 neliömetriä), että näistä saa kaiken potentiaalin irti, mutta sitten hitto vieköön soikin komeasti.

Hinta on nyt siis vain 1190 euroa ja kun pakkauksia ym. ei ole tarjolla en näitä lähetä vaan nouto Mikkelistä tulee kyseeseen. Samalla voit todeta kaiuttimien siisteyden ja hienon soundin, tervetuloa!

Piikit kaiuttimien alle löytyvät myös. Ja siis täys-mustat (myös puuosat), "mustaa voimaa":)

Nopeimmalle tästä todellinen löytö. Eipähän tarvitse kaiuttimia olla aivan heti vaihtamassa. Gradienthan valmisti näihin aikoinaan myös subbari/jalusta-tasoa, olikohan malli joku SW-63 tai vastaava, itse en sellaisille tarvetta koe.

Kiitos ja tosi-ostajat, ottakaahan yhteyttä, kiitos.

-NYT USEITA TOSI KIINNOSTUNEITA, KUKA EHTII ENSIN-

-TÄHÄN HINTAAN ON VAIKEAA LÖYTÄÄ PAREMPAA ÄÄNTÄ (JA KOKEMUSTA ON N.40vuoden AJALTA:)-

-NYT VAPAANA TAAS, "VARMA" VARAAJA MENI PUIHIN TOIMI HETI!

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat