Kalustetut soluhuoneet Oulussa

Kontinkangas, Oulu

270 €/kk

11 hei 22:03
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Sairaalanrinne 4 G
Kuukausivuokra: 270 €/kk
Vakuus: 270 €
Kokonaispinta-ala: 79 m²
Huoneita: 3
Asumistyyppi: Solu- ja yhteisasuminen
Linkki: Tutustu lisää nettisivuillamme
Kauppa: HTO Markkinointi Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (6)

Ilmoituksen tiedot

Kalustettuja / omalla lukituksella olevia soluhuoneita.

Soluasunnot ovat kooltaan 76-79m2 kolmioita, jossa on kolme erillistä huonetta. Lukollisen oman huoneen 14-21m2 lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on keittiö, eteinen ja kylpyhuone.

Huoneita vuokrataan lyhyt- ja/tai pitkäaikaiseen käyttöön. Huoneet ovat kalustettu yhdelle henkilölle mutta isoimmissa A / B huoneissa voidaan majoittaa lyhytaikaisesti myös kaksi henkilöä.

Yhteistiloissa kattavat varusteet, josta löytyy mm. ruokailu- ja ruuanlaittovälineet, kodinkoneet, siivousvälineet. Jokaiselle huoneelle on merkitty keittiöstä ja kylpyhuoneesta henkílökohtaiset kaappitilat sekä kaikkien yhteisessä käytössä olevat tilat.

Huone vakituiseen asumiseen: Hinnat alkaen 270eur/kk. Hintaan vaikuttaa asunnon / huoneen koko ja varustelutaso sekä toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä. Vuokran lisäksi vesimaksu 25eur/kk ja sähkömaksu 15eur/kk. Autopaikkoja saatavilla rajoitetusti 15eur/kk. Katso vapaat huoneet nettisvuiltamme. Katso vapaat huoneet nettisivuiltamme.

Huone lyhytaikaiseen asumiseen: Lyhytaikaisia vuokrauksia suoritetaan vain tähän tarkoitukseen erikseen varatuissa soluasunnoissa ja näiden vuokraukset hoidetaan airbnb kautta. Tutustu lisää nettisivuiltamme.

Oulun Sairaalanrinne on rauhallinen asuinalue, joka tunnetaan läheisestä Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Asuinalue sijaitsee tuhansien työ- ja opiskelupaikkojen välittömässä läheisyydessä Kontinkankaan alueella. Alueelta on n. 2,8km matka keskustaan ja tarvittavat palvelut mm. bussipysäkki, ruokakauppa 24/7, koulu, päiväkoti ovat kohdetta lähellä.

Katso soluasunnon esittelyvideo nettisivuiltamme.

Talon tiedot

Talotyyppi: Kerrostalo

HTO Markkinointi Oy

Jukolantie 16
90410 Oulu

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat