Ilmastointi osat

Vierumäki taajama, Heinola

2 €

2 hei 08:37
Tyyppi: Myydään
Linkki: ilmastointi
Kauppa: Laspek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (110)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Ilmanvaihto vaihtaa ilmaa sisältä ulos ja ulkoa sisälle

Ilmanvaihto tekee sen, mitä sana kertoo. Eli vaihtaa ilmaa. Vanha, käytetty sisäilma poistetaan ja se korvataan puhtaalla, raikkaalla ilmalla. Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä suunnitellaan ja toteutetaan yleensä talon rakennusvaiheessa tai korjausrakentamisen yhteydessä. Ilmanvaihtoputkisto kulkee rakenteissa ja ilmanvaihtokone sijaitsee teknisessä tilassa, kylpyhuoneessa tai muussa soveltuvassa tilassa.

Ilmanvaihdon ansiosta sisätiloista poistuvat normaalin elämisen aiheuttamat epäpuhtaudet, kuten ruuanlaiton käryt sekä peseytymisen ja pyykkäyksen aiheuttamat kosteudet. Samalla poistuvat rakennus- ja sisustusmateriaalien aiheuttamat päästöt. Ilmanvaihto on sekä asukkaiden hyvinvoinnin että talon rakenteiden säilymisen kannalta välttämätön ja tuo asumiseen mukavuutta.

Nykyaikaisessa koneellisessa ilmanvaihdossa hyödynnetään sisäilmasta poistettavan ilman lämpö ottamalla se talteen ja lämmittämällä sillä sisälle tulevaa raitista ilmaa. Energiataloudellisuuden kannalta tämä on fiksua. Kun korvausilma on lämmitettyä, ei synny myöskään ikävää vedon tunnetta Lisätehoa tarvitaan yleensä saunomisen ja peseytymisen jälkeen tai kun talossa on iso määrä ihmisiä. Tehoa voidaan puolestaan pienentää, kun koti on tyhjillään.

KAUTTAMME MYÖS VALLOX ILMANVAIHTOKONEET

PYYDÄ TARJOUS KONEESTA JA PUTKISTA

OLEMME JO ASENTANEET TÄNÄ VUONNA KYMMENIÄ KOHTEITA ELI MYÖS ASENNUSPALVELU

Pyydä tarjous ilmastoinnin putkista ja osista
Laspek Oy

Syrjäläntie 69
19110 Vierumäki

Pekka Soita

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat