Vahvaa Pvc-Pressua 2m leveää edullisesti. Pressuja

Kaitalahti, Helsinki
eilen 10:41
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Olavi
Kaikki ilmoitukset (6)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää >>

Ilmoituksen tiedot

Edullista suomalaista vahvaa 2,05m leveää PVC-pressukangasta kaikenlaiseen sääsuojaukseen. Mm, puut, koneet, veneet, varaston oveksi tai tilanjakajaksi, kylpytynnyrin kanneksi, grillikatoksen tuuli tai lumisuojaksi, peräkärryn peitoksi, halkopinon peitoksi tai tallin/varaston/mökin/venevajan katoksi yms..
Tässä pressukankaassa on hyvä UV- ja homesuojaus siksi se kestääkin vuosikymmeniä käytössä.
Mahdollisuus leikata eri pituisia kokoja ja laittaa vahvoja metallisia teollisuuspurjerenkaita pressun reunaan sellaisella jaolla kuin haluat. (Renkaat näkyy kuvissa) Näistä pressu on hyvä kiinnittää vaikka roikkumaan kiskoon/tankoon tai puupinon päälle. Pressun neliöpaino on 600-900g m2 (vahvaa tavaraa) Tätä on helppo leikata myös itse saksilla sopivaan mittaan ja muotoon. Kangasta on 1., 2., ja 3.- luokkaista.
Uutuutena pieni erä 700g maastokuvioista pressua. Toinen puoli camo ja toinen vaalea vihreä.(näkyy kuvassa)

Se kertoo jotakin näiden pressujen kestävyydestä, että
itselläni on autotalli, jonka olen tehnyt 12-vuotta sitten samanlaisista pressukankaista.
Pressu on edelleen ehjä ja kunnossa. Ainostaan se on likainen kun talli ollut koivun alla kotipaikallani. Itselläni on pitkä kokemus PVC-pressujen valmistuksesta.

Soita rohkeasti tai laita viestiä, niin katsotaan löytyisikö minulta sinulle sopiva ja edullinen ratkaisu näistä pressuista

Hinta katsotaan vähän kankaan luokan ja renkaiden määrän mukaan tapauskohtaisesti ja edullisesti.

Nouda tai Posti toimittaa edullisesti 35kg paketin ympäri suomen.

Hakusanoja: Pressu , Pressuja , Pvc , Tilanjakaja , Oviverho , Pressut , Pvc-kangas , pressu , pressuja , pressua, Pressua , PVC , Tilanjakaja, Perävaunun pressu, Peräkärryn pressu, Suojapeite, Suojapressu , Pressua , Sääsuoja , pvc ,

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat