Vahvaa Pvc-Pressua 2m leveää edullisesti. Pressu,

Kaitalahti, Helsinki
tänään 08:08
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Olavi
Kaikki ilmoitukset (8)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää >>

Ilmoituksen tiedot

Edullista suomalaista vahvaa 2,05m leveää PVC-pressukangasta kaikenlaiseen sääsuojaukseen sopii käytettäväksi mm. puut, koneet, veneet, varaston oveksi tai tilanjakajaksi, kylpytynnyrin kanneksi, grillikatoksen tuuli tai lumisuojaksi, peräkärryn peitoksi, halkopinon peitoksi tai tallin/varaston/mökin/venevajan katoksi.
Tässä pressukankaassa on hyvä UV- ja homesuojaus siksi se kestääkin vuosikymmeniä.
Mahdollisuus leikata eri pituisia kokoja ja laittaa vahvoja metallisia kiinnitysrenkaita pressun reunaan sellaisella jaolla kuin haluat. (Renkaat näkyy kuvissa) Näistä pressu on hyvä kiinnittää vaikka roikkumaan kiskoon/tankoon tai puupinon päälle. Pressun neliöpaino on 600-900g m2 (vahvaa tavaraa) Tätä on helppo leikata myös itse saksilla sopivaan mittaan ja muotoon. Kangasta on 1., 2., ja 3.- luokkaista.

Se kertoo jotakin näiden pressujen kestävyydestä, että
itselläni on autotalli, jonka olen tehnyt 12-vuotta sitten samanlaisista pressukankaista.
Pressu on edelleen ehjä ja kunnossa. Ainostaan se on likainen kun talli ollut koivun alla kotipaikallani. Itselläni on pitkä kokemus PVC-pressujen valmistuksesta.

Soita rohkeasti tai laita viestiä, niin katsotaan löytyisikö minulta sinulle sopiva ja edullinen ratkaisu näistä pressuista

Hinta katsotaan vähän kankaan luokan ja renkaiden määrän mukaan tapauskohtaisesti ja edullisesti.

Nouda tai Posti toimittaa edullisesti 35kg paketin ympäri suomen.

Hakusanoja: Pressu , Pressuja , Pvc , Tilanjakaja , Oviverho , Pressut , Pvc-kangas , pressu , pressuja , pressua, Pressua , PVC , Tilanjakaja, Perävaunun pressu, Peräkärryn pressu, Suojapeite, Suojapressu , Pressua , Sääsuoja , pvc ,

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat