Xbox One: Far Cry Primal

Otaniemi, Espoo

20 €

16 syy 22:43
Tyyppi: Myydään
Pelikonsoli: Xbox One
Ilmoittaja: Teme
Käyttäjä elokuusta 2013
Tunnistettu henkilö
Kaikki ilmoitukset (873)
Toimitustapa:
Lähetys
Postita se pakettina

Välitämme asiakkaiden toiveista. Voit maksaa lähetyksen netissä nyt myös MobilePaylla.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Far Cry Primalin pelaaminen tapahtuu hyvin samalla tavalla kuin edellisessä osassa. Joitakin muutoksia ilmenee, suurimpana tuliaseiden puuttuminen.

Pelaajan tulee edetä tehtävissään, parannella kyläänsä sekä päivittää varustustaan. Aseinaan tällä on käytössään mm. keihäs, jousi, pitkäjousi, tuplajousi, nuija, verinuija ja kahdenkädennuija. Heittoesineitä ovat mm. syötti, heittoveitsi, hulluusveitsi, tulipommi, hulluuspommi ja mehiläispesä. Maahan voi asettaa ansoja.

Uutuutena pelaaja voi hyödyntää eläimiä kesyttämällä ne ja taistelemalla niiden avulla. Pelaajalla on käytössään myös pöllö, jolla voi tutkia lähistöä ja merkitä vihollisia. Pöllöllä on mahdollista myös tappaa vihollisia, usuttaa villipetoja niiden kimppuun sekä tiputtaa niiden päälle pommeja. Kesytettäviä petoja ovat mm. vuorisusi, harvinainen vuorisusi, susi, valkosusi, harvinainen raitasusi, jaguaari, harvinainen mustajaguaari, luolaleijona, harvinainen mustaleijona, mäyrä, ruskeakarhu, sapelihammastiikeri, luolakarhu, uljas arpikarhu, verihammastiikeri ja lumiverisusi. Uljas arpikarhu, verihammastiikeri ja lumiverisusi ovat suurpetoja. Tapettava suurpeto on Veripeitsi-mammutti. Kesytettävät suurpedot on ensin päihitettävä ennen kuin ne voi kesyttää.

Pelaaja voi kytkeä päälle selviytymisvaiston, jonka avulla tämä voi paikallistaa vihollisia sekä johtolankoja.

Katso myös muut kohteeni! Ostajalle toimituskulut: 3,20e

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat