Romukulta ja jalometalli, Tampere Pirkanmaa

Tampere Keskus, Tampere
19 hel 14:51
Tyyppi: Ostetaan
Linkki: Kullan ja muiden jalometallien hinnat, myyntiohje
Kauppa: Kultasepänliike Suokko

Ilmoituksen tiedot

Jokaisella meistä on laatikon pohjalle unohtuneita koruja tai muita jalometalliesineitä. Suokolla myyminen käy helposti ja nopeasti. Voit myös vaihtaa vanhat korusi sijoituskultaan ja saat parhaan vaihtohyvityksen koruistasi.

Kultasepänliike Suokko on perustettu vuonna 1991, jolla on pitkä perinne alla. Olemme luotettava ja turvallinen kullanostaja, osaamme tutkia kultapitoisuuden koruissa ja vastaavasti luokitella kullan aina korkeimpaan hintaluokkaan.

Meille kelpaa kaikenlainen jalometalli: koti- ja ulkomaisilla leimoilla leimattu kelta-, valko-, hammaskulta ja erilaiset puolivalmisteet ja raaka-aineet. Hammaskullan saa tuoda sellaisenaan, vaikka siinä olisi mukana orgaanista ainetta. Ostamme myös hopeaesineet ja -korut, samoin palladium- ja platinakorut. Tarvittaessa irrotamme jalokivet ja annamme arvion vaikeistakin esineistä. Voit tuoda tarkistettavaksi myös sellaiset korut, joista et ole varma ovatko ne jalometallia. Osaamme erottaa ne aidosta materiaalista.

Miksi myydä kulta Suokolle?

Helppo ja turvallinen Kultasepänliike Suokko on tehnyt kullan ja muiden jalometallien myynnin mahdollisimman helpoksi. Voit myydä kultasi meille myymälässämme tai muiden ostoksien yhteydessä.

Nopea palvelu ja maksu

Panostamme erittäin nopeaan palveluun arvioinnissa ja maksussa. Myymälässämme saat joko rahan suoraan käteisenä, tilisiirtona tai voit vaihtaa sen myös johonkin tuotteistamme tai lahjakorttiin. Maksettavat hinnat perustuvat arviointihetken hinnastoon! *Ostamme 24 karaatin kultaa päivän määrätilanteen salliessa.

Läpinäkyvä myyntiprosessi

Olemme avoimia ja läpinäkyviä ostaessamme jalometalleja. Kulta punnitaan kassalla, voit itse tarkistaa vaa'an antaman painon. Jos koruissasi on arvokkaita jalokiviä, irrotamme ne sinulle mukaasi. Hintamme päivittyvät kullan maailmanmarkkinahintaa seuraillen. Ajantasaisen, päivän hinnan voit tarkistaa oheisesta hintataulukosta. Huomioithan, että kultaa myyvän henkilön tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

Tutustu aiheeseen lisää sivuillamme tai tule käymään myymälässämme: www.suokko.fi

hakusanat: romukulta, kulta, ostetaan kultaa, kullan osto, myy kultaa, ostetaan hopeaa, kultakoru, hammaskulta, hopea, kaulakoru, sormus
Kultasepänliike Suokko

Tuomiokirkonkatu 17
33100 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat