Näköalahuoneisto Iso-Syöte

Syöte, Pudasjärvi
25 mar 18:17
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Ketunpolku 1 a
Vuodepaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 115 m²
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Ari Koivukangas
Käyttäjä helmikuusta 2016

Ilmoituksen tiedot

Kysy tarjous marraskuun ja joulukuun arkipäivävarauksille!

Syksyllä vapaana seuraavat ajankohdat:
- 3. - 7.12.
- 10.-17.12.
- Joulu ja uusivuosi on varattu.

Talvella 2024 vapaana:
- 7.-12.1.
- 14.1- 10.2.
- 2.-9.3.
- 17.-24.3.
- 31.3-3.4.
- 7.4. ->

Vuokrahinnat 25.6 - 18.12.2023:
- vuorokausi 99 Eur
- viikonloppu 2 vrk 399 Eur
- viikko 7 vrk 649 Eur.

Tasokasta loma-asumista uudessa syyskuussa 2020 valmistuneessa ainutlaatuisessa, nykyaikaisesti varustellussa hirsisessä näköalahuoneistossa. Huoneisto sijaitsee Syötteen kansallispuiston vieressä, Suomen eteläisimmän tunturin Iso-Syötteen rinteessä laskettelurinteiden ja Bike Park -reittien välittömässä läheisyydessä. Tupakeittiön isoista ikkunoista ja näköalaterassilta voit nauttia Syötteen upeista maisemista. Näkymä avautuu alas Iso-Syötteen rinteeseen.

Nauti pohjoisen kesästä ja yöttömästä yöstä. Huoneiston molemmissa kerroksissa on ilmalämpöpumppu. Makuuhuoneiden ja yläkerran ikkunoissa on pimennysverhot.

Syötteen kansallispuiston hienot vaellus- ja päiväreitit on lähietäisyydellä ja mökin pihasta pääset marjastusmaille sekä ihastelemaan tunturiluontoa.
https://www.luontoon.fi/syote
https://www.luontoon.fi/syote/kartat

Suomen parhaiden maastopyöräreittien lisäksi mökiltä on näppärä siirtyä uudistetuille ja laajentuneille Bike Park -reiteille, sekä päivän päätteeksi laskea tunturin päältä pyörätietä pitkin takaisin mökille. https://syote.fi/iso-syote/bike-park/

Talvikaudella pääset lähtemään huoneiston pihasta metsäreittiä pitkin laskettelurinteeseen sekä voit myös palata metsäreittiä pitkin takaisin. Hiihtoladut ovat lähietäisyydellä.

Aina ajantasalla olevan varauskalenterin ja lisää kuvia mökistä löydät nettimökistä kirjoittamalla hakukenttään mökin nimen Ketunpolku 1A tai kohdetunnuksen 52259.

Tasokkaasti varustellussa mökissä on petipaikkoja 10+2. Laadukkaat Iittalan kahvi- ja ruoka-astiastot on mitoitettu 15 hengelle. Jos seurueesi on suuri, vuokraamalla paritalon molemmat päädyt voi tässä kokonaisuudessa majoittua 20 + 2 henkilöä. Kulku huoneistojen välillä tapahtuu näppärästi näköalaterassin kautta.

Mökki sopii monipuoliseen lomailuun ja myös etätyöhön. Etätyöpisteeltä avautuu upea tunturimaisema. Tullessasi etätöihin, vuokraan sisältyy työpöytä ja Martelan työtuoli (mainitse varausta tehdessäsi). Mökissä on käytettävissä 100 Mbit/s nettiyhteys. Alueella on kattava kuuluvuus kaikilla matkapuhelinoperaattoreilla.

Paritalon näköalahuoneisto on pinta-alaltaan 115 m2 ja kahdessa tasossa. Alakerta on 72 m2, jossa tupakeittiö 33 m2 + 3 mh (6 nukkumapaikkaa) + pesuhuone + sauna + erillinen wc + eteinen. Yläkerta on 43 m2, josta alle 160 cm tilaa on 29,5 m2. Yläkerta on jaettu kolmeen osaan, joista yksi on makuualkovi parisängyllä, keskellä iso oleskelutila ja toisessa päädyssä on kaksi yhdistettävissä olevaa runkopatjasänkyä sekä lasten sänky. Alakerran kahdessa makuuhuoneessa on parisänky sekä yhdessä makuuhuoneessa erilliset yhdistettävissä olevat runkopatjasängyt.

Keittiön varusteet: astianpesukone, jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin (MoccaMaster), vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, sauvasekoitin, tehosekoitin (blenderi), vohvelirauta, Iittalan ruokailu- ja kahviastiastot 15 hengelle, lasten astiasto, tarjoiluastioita.

Kesäkaudella on kaasugrilli käytettävissä.

Eteinen/kodinhoitovarusteet: pyykinpesukone, silitysrauta + silityslauta, kuivauskaappi, kuivausteline, runsaasti kaappi- ja naulakkotilaa.

Olohuoneen varusteet: Smart TV 55" 4K, Tulikiven takka (takkapuut sisältyy aina vuokraan), langaton WiFi-verkkoyhteys.

Pikkulomalaisten varusteet: lastensänky, matkasänky, syöttötuoli, potta, lasten astiasto, pulkkia, liukureita ja rattikelkka, lautapelejä, lukemista, lapsiportti portaiden ylä- ja alapäässä, televisio yläkerrassa.

Huoneistossa on erittäin tilava lukollinen varasto, johon sopivat mäenlaskuvälineet, maastopyörät (n. 10 pyörää) sekä muut harrastusvälineet. Varastossa on laadukas Puurun suksenvoiteluteline kahdelle sukselle.

Huoneistoon ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Autamme mielellämme onnistuneen loman järjestämisessä!

Ajantasalla olevan varauskalenterin ja lisää kuvia mökistä löydät nettimökistä kirjoittamalla hakukenttään mökin nimen Ketunpolku 1A. Voit tehdä varauksen nettimökin varauskalenterista, puhelimitse, sähköpostitse tai whatsapilla. Huoneiston saapumisaika kello 17.00 ja luovutus kello 13.00.

Varausajat:
- Normaalivaraus min. 2 vrk (kysy 1 vrk)
- Juhannus min. 3 vrk
- Viikko 7 vuokrataan sunnuntaista lauantaihin (6vrk)
- Viikot 8 (varattu) ja 9 (varattu) vuokrataan lauantaista lauantaihin
- viikko 10 vuokrataan la-ke 4 vrk (varattu) ja ke-su 4 vrk (Varattu) tai koko 8 vrk kerralla.
- Pääsiäinen min. 4 vrk (varattu).

Viikkovaraukset mielellään SU-SU.
Minimivaraus 2 vrk.
Varausaikoja voidaan säädellä tilanteen mukaan. Kysy!

Ari Koivukangas
ari.koivukangas (at) gmail.com
Puh. 044 313 4027

ETÄISYYDET:

Hiihtolatu 1 km
Luontokeskus 4 km
Ravintola 2,5 km
Kauppa 2,5 km
Pikku-Syöte 5,5 km
Oulu 141 km
Helsinki 745 km
Rovaniemi 161 km
Kuopio 374 km
Joensuu 418 km
Vaasa 458 km
Jyväskylä 477 km
Tampere 627 km

( hakusanoja: näköalahuoneisto, huoneisto, mökki, Syöte, Iso-Syöte, IsoSyöte, Syötekeskus, tunturi, lappi, majoitus, loma, laskettelu, hiihto )
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat