Atlantic Alféa Extensa A.I ilmavesilämpöpumppu

Kärpänen, Lahti
tänään 10:02
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lisää tietoa ilmavesilämpöpumpuista
Kauppa: Suomen Energia Expertti
Kaupan kaikki ilmoitukset (7)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Alféa Extensa A.I. ilmavesilämpöpumput sopivat ihanteellisesti uuteen taloosi tai vanhan lämmityslaitteesi tilalle. Ekologisena ratkaisuna ne siirtävät ulkoilman sisältämän lämpöenergian talosi lämmitykseen. Ely-keskus myös tukee nyt siirtymistä fossiilisista lämmitysjärjestelmistä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun, tuen määrä 4000 euroa.

Laite sopii uuteen- tai remontoitavaan kohteeseen. Saatavilla on 4v mallia teholuokilta 5-10kW sekä Duo laitteesta 4 mallia 5-10kW. Laitteeseen saa lisäksi useita optioita, joilla laitteesta saadaan paras hyöty juuri teidän tarpeeseen.

Duo-malli integroidulla varaajalla tuottaa myös riittävästi kuumaa käyttövettä koko perheellesi. Alféa Extensa A.I. ilmavesilämpöpumppu pitää kotisi lämpötilan tasaisena ympäri vuoden ja takaa kuuman veden riittävyyden kaikkina vuodenaikoina. Se on kotisi varmatoiminen päälämmönlahde.

Atlanticin ilmavesilämpöpumpuista loistavan tekee niiden patentoitu lämmönvaihdin. Lämmönvaihdin on tärkeä osa ilmavesipumpun toimintaa ja sitä voisi luonnehtia ilmavesipumpun sydämeksi. Syy lämmönvaihtimen paremmuuteen johtuu sen muotoiluista. Atlanticin koaksaalinen lämmönvaihdin on suurempi ja kanisterin muotoinen jolloin sen etuina on:
-ei tukkeutumisvaaraa
-ei suurta virtausvastusta
-tehokas lämmönsiirto
-suuri paineenkesto

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella verkkosivujen kautta ja pyydä maksutonta kartoitusta sekä tarjousta tuotteesta.
Suomen Energia Expertti

Hakakatu 2
15520 Lahti

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat