Remontoitu iso kaksio parvekkeella Jämsänkoskella

Jämsänkoski Keskus, Jämsä

498 €/kk

21 lok 22:35
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Konilannotkontie 8
Kuukausivuokra: 498 €/kk
Vakuus: 525 €
Kokonaispinta-ala: 58 m²
Huoneita: 2
Asumistyyppi: Vuokra
Kauppa: Uniikki Toimitilat Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

Vuokrataan heti vapaan oleva remontoitu 58 m2 iso kaksio parvekkeelle. Valoisat isot huoneet ja tilava pesuhuone antavat väljyyttä asumiseen. Rauhallinen sijainti metsän reunassa ja silti lyhyt matka keskustan kauppoihin ja linja-autoasemalle.

Asunto on vasta remontoitu eli lattiaan on asennettu tyylikäs laminaatti ja seinät on maalattu. Keittiössä on varaus astianpesukoneelle ja tilavassa pesuhuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle. Rakennusvuosi on 1991 ja taloyhtiö on hyvässä kunnossa.

Taloyhtiössä on kaapeli-tv, vesikiertopatterit kaukolämmössä eli lämmitys kuuluu vuokraan. Häkkivarasto löytyy ja urheiluvälinevarasto. Autopaikkoja pn tarjolla erillishintaan.

Alla keskeisiä etäisyyskisä:

Jämsänkosken keskustan palvelut n. 1 km säteellä. Matkaa Jämsään n. 7 km ja Himokseen 15 km. Koulut: Jämsänkosken Yhtenäiskoulu n.1km Korven koulu n.1km Ammattikoulu Gradia n.2km. Päiväkoti: Koivulinnan päiväkoti n.1km Palvelut: Jämsänkosken keskustassa on mm. päivittäistavarakaupat, apteekki, posti K-kaupan yhteydessä, R-kioski, uimahalli, kuntosali.

Vuokrapyyntö on 498 euroa/kk. Vesimaksu 27 e/kk, Sauna: 10 e/kk, Autopaikkamaksu 9 e/kk. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen. Haetaan vuokralaista vakinaiseen vuokrasuhteeseen, sisäsiistit lemmikit ovat myös tervetulleita. Kelan vuokravakuus käy vuokravakuudeksi.

Otathan rohkeasti yhteyttä!

Yt. Markus Määttä
p. 0509103644
markus.maatta84@gmail.com

Talon tiedot

Rakennusvuosi: 1991
Talotyyppi: Kerrostalo

Uniikki Toimitilat Oy

Karhunkierros 14

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat