Leikattu aikuinen maatiaiskissa

Osmonmäki-Petsamo, Tampere

100 €

18 lok 22:32
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Silja Mäki

Ilmoituksen tiedot

Viisivuotias, rokotettu, leikattu ja sirutettu poikakissa etsii kotia aktiiviseen kissaelämään. Nöpönenä on tottunut liikkumaan valjaissa ja ulkoiluttaa omaa ihmistään mielellään joka päivä. Maailman menoa se tykkää katsella myös ikkunasta tai parvekkeelta ja varmasti viihtyisi hienosti ulkoiluhäkissä. Nöpönenä on oppivainen ja utelias ja nauttii myös temppujen opettelusta. Nöpönenä on myös kova saalistamaan, eikä sitä anneta paikkaan, jossa se voisi tehdä tuhoja luonnolle.
Omille ihmisilleen Nöpönenä on mitä suloisin ja haluaa antaa ja saada paljon hellyyttä. Se on luottavainen ja helposti käsiteltävä, mm. ottaa matolääkkeensä ja antaa eläinlääkärin tutkia. Sen sijaan Nöpönenää ei voi suositella muiden lemmikkien kanssa samaan talouteen, eikä Nöpönenä ole tottunut pieniin lapsiin.
Viimeisen vuoden aikana Nöpönenä on kokenut kaksi hoitoa vaatinutta sairastumista, joista se on toipunut hyvin. Kissasta kiinnostunut saa lisätietoja tästä, kuten kaikista muistakin Nöpönenän hoitoon ja pitämiseen liittyvistä asioista. Uutta kotia Nöpönenä etsii omistajansa muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Tällä hetkellä se asuu väliaikaiskodissa.
Yhteydenottoja pyydetään s-postilla tai tekstiviestillä.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat