Pitkäaikainen heppakaveri hakusessa

Karakallio, Espoo
18 lok 23:12
Tyyppi: Halutaan vuokrata
Ilmoittaja: Helmi

Ilmoituksen tiedot

Moikka, täällä kirjoittaa töissä käyvä lukiolainen tyttö Espoosta. Joudun haikein mielin luopumaan pian nykyisestä vuokraponistani itsestäni riippumattomista syistä, joten nyt täytyy alkaa yrittää löytää uutta kaveria. Käyn vuokraponini kanssa tällähetkellä HeA tunneilla, mutta tasokseni uskallan sanoa vahva HeB. Olen enemmän kouluratsastaja eli ei haittaa jos hevosella ei saa/pysty hypätä. Mittojeni puolesta pystyn menemään myös suurehkoilla poneilla.

Etsin hevosta jonka kanssa pääsisin valmentautumaan, mutta myös puuhailemaan kaikkea rentoa ja kivaa. Tykkään paljon ratsastuksen lisäksi ajamisesta ja maastakäsittelystä. Hevosen tulisi olla peruskiltti ja täyspäinen, mutta esim tammamaiset piirteet tai reaktiivisuus aina välillä ei haittaa. Iällä tai osaavuudella ei oikeastaan ole merkitystä. Olen kaikille kuvioille avoin, mutta lähtökohtaisesti mielessä olisi vuokraus (2+ krt/vko) tai puoliylläpito, ehkä ylläpitokin sopivan diilin löytyessä. Tallin tulisi sijaita järkevän matkan päässä eli Espoo-Vantaa-Kirkkonummi akselilla ja suurta plussaa olisi edes jonkin matkan päähän tuovat julkiset. Minulla on skootteri ja vanhemmat auttavat kuskailuissa.

Kerron mielelläni itsestäni lisää joten jos kiinnostuit edes vähän laita ihmeessä viestiä! Etsinnässä olisi hevosystävä tositarkoituksella, joten olen ehdottoman luotettava ja hoidan aina hommat tunnollisesti. Vanhemmat tukevat ja ovat mukana harrastuksessa

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat