Juoksumatto FitNord Sprint 100

Tesoma, Tampere

839 €

eilen 17:23
Tyyppi: Myydään
Linkki: Klikkaa tästä verkkokauppaan: www.kuntokauppa.fi
Kauppa: Kuntokauppa.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (22)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Tilaa tästä: www.kuntokauppa.fi/fitnord-sprint-100-juoksumatto

FitNord Sprint 100 on pieneen tilaan mahtuva juoksumatto, jonka huokea hinta, erinomaiset ominaisuudet ja tyylikäs ulkonäkö tekevät laitteesta kotikuntoilijan unelman! Juoksumatossa yhdistyvät kompakti koko, selkeä käyttöliittymä sekä hintaluokkaansa nähden ylivertaisen leveä ja vakaa juoksualusta.

Sprint 100 juoksumattoa vauhdittaa 0,8 hevosvoiman (1,5 hv hetkellinen teho) DC-moottori, joka mahdollistaa useimmalle kotikuntoilijalle riittävän 12 km/h maksiminopeuden. Nopeudelle on lisäksi 6 helppoa pikanäppäintä, jotka helpottavat käyttöä entisestään. Myös kahvoissa on nopeudensäätöpainikkeet, joilla nopeutta voi hienosäätää 0,8-12 km/h nopeuden väliltä.

Kompaktin kokoinen Sprint 100 on helppo taittaa käytön jälkeen kokoon ja siirtää alla olevien pyörien avulla. Laitteen juoksualusta on 43 cm leveä ja 120 cm pitkä, joten se tarjoaa riittävästi tilaa hölkkäharjoitteluun.

FitNord Sprint 100 -juoksumatossa nousukulmaa voidaan säätää manuaalisesti laitteen matto-osan takana olevan kulmansäätimen avulla. Kolmella eri nousukulman tasolla saadaan harjoitteluun tehoa ja lisähaastetta.

Sprint 100:ssa on 10 erilaista ohjelmaa, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita kotikuntoilijalle. Laitteen käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeältä näytöltä näet kaikki tarvittavat tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä. Juoksumatossa on langaton sykkeenvastaanotin sekä sykkeemittaus kahvoista.

Valitse FitNord Sprint 100, jos etsit kompaktia, kokoontaitettavaa ja helppokäyttöistä juoksumattoa erinomaisella treenituntumalla kotikäyttöön.

Tilaa heti verkkokaupasta: www.kuntokauppa.fi/fitnord-sprint-100-juoksumatto tai nouda Tampereen myymälästämme. Myymälä avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin 10-15. (Avoinna myös hiihto ja talvilomaviikolla)
Kuntokauppa.fi

Kohmankaari 3
33310 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat