Juoksumatto FitNord Sprint 150

Tesoma, Tampere

849 €

tänään 11:39
Tyyppi: Myydään
Linkki: Klikkaa tästä verkkokauppaan: www.kuntokauppa.fi
Kauppa: Kuntokauppa.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (22)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Erä FitNord Sprint 150 Juoksumattoja 849,- (ovh. 999,-)

Tilaa tästä: https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-sprint-150-juoksumatto

Tilaa uusi FitNord Sprint 150 -juoksumatto Kuntokaupan verkkokaupasta suoraan kotiisi tai nouda Tampereen myymälästä!

Sprint 150 -juoksumatossa on mukavan kokoinen 1,25 hv DC-moottori (2,5 hv hetkellinen teho), jossa riittää tehoa jo useimpien kuntoilijoiden tarpeisiin. Nopeutta voi säätää joko näytöltä, käsikahvoista tai kätevistä pikanäppäimistä.

Näppärän kokoinen Sprint 150 on helppo taittaa käytön jälkeen kokoon ja siirtää alla olevien siirtopyörien avulla. Laitteen juoksualusta on 43 cm leveä ja 120 cm pitkä, joten se riittää erinomaisesti tehokkaaseen hölkkäharjoitteluun.

Sprint 150:ssä on 10 erilaista ohjelmaa, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita kotikuntoilijalle. Laitteen käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeältä näytöltä näet kaikki tarvittavat tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä. Juoksumatossa on langaton sykkeenvastaanotin sekä sykkeemittaus kahvoista. Monista tämän hintaluokan juoksumatoista poiketen Sprint 150:stä löytyy moottoroitu kaltevuuden säätö, mikä mahdollistaa nousukulman vaihtelun myös kesken harjoituksen.

FitNord Sprint 150 on valintasi, jos etsit tukevaa, kompaktia ja erinomaisin ominaisuuksin varustettua juoksumattoa edulliseen hintaan.

Tilaa heti verkkokaupasta: www.kuntokauppa.fi tai nouda Tampereen myymälästä. Myymälä avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin 10-15. (Avoinna myös hiihto ja talvilomaviikolla)
Kuntokauppa.fi

Kohmankaari 3
33310 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat