Talliosake toimivaksi ja viihtyisäksi

Turku Keskus, Turku
25 tam 11:35
Tyyppi: Myydään
Linkki: Katso myös muut palvelumme
Kauppa: Talokauppacom
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

Onko sinulla varasto/talli/työtilaosake johon kaipaisit lisää käyttömahdollisuuksia ja mukavuutta?

Olipa käyttötarkoituksesi harraste/varasto/yritys/toimitila/säilytys tai jokin muu, meillä on sinulle ratkaisu niin väliaikaiseen kuin pysyväänkin tarkoitukseen kuinka saat siitä sekä toimivan että myös viihtyisän.

Enää ainoana pintavaihtoehtona ei ole pelti ja kipsilevy vaan toteutamme ratkaisuja esimerkiksi myös hirsirakennetyylillä jolloin saat tiloihin lämpimän ja kotoisan tunnelman.

Tarjoamme tiloihin hyötykäyttöä helposti ja kustannustehokkaasti erilaisilla kokonaisuuksilla ja moduuliratkaisuilla ja vain mielikuvitus on rajana eri vaihtoehdoille.

Ilmoituksen esimerkkikuvissa 37m2 talliosakkeeseen on haluttu bänditilat parvelle ja alakerrasta löytyvät wc, moduuliratkaisulla oleva siirrettävä sauna/suihkukokonaisuus, suunnitellut paikat jääkaapille ja mikrolle sekä lattialaa jää myös muulle harrastustoiminnalle. Viimeisessä kuvassa on väliaikainen parvitoimisto-ratkaisu.

Sinun tarvitsee vain kertoa meille tulevan tilasi mitat, käyttötarkoitus sekä erityistoiveet ja suunnittelijamme luonnostelee sinulle kokonaisuuden jota on mahdollista vielä muutella ennen lopullisen tilauksen tekemistä ja näin varmistamme että saat juuri sellaiset tilat jotka itsellesi haluat.

Saat aina suunnitelmasta kattavan 3D-animaation joka pyörii 360 astetta kohteen ympäri ja näyttää kaikki tilat realistisesti ja yksityiskohtaisesti juuri niinkuin ne tulevat valmiinakin olemaan.

Meiltä löytyy toimiva tuotantoketju aina suunnittelusta loppusiivoukseen saakka joten voit huoletta tilata meiltä koko paketin avaimet käteen-periaatteella tai mihin vaiheeseen vain tältä väliltä.

Mikäli olet vuokralla osakkeessa etkä halua mitään kiinteitä ratkaisuja, meiltä löytyy myös helposti kasattavat ja purettavat vaihtoehdot jolloin voit ottaa ne vuokrasopimuksen päätyttyä mukaasi. Helpon muokattavuuden ja kestävien ratkaisujen vuoksi tuotteet säilyttävät myös hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

Tarviketoimitukset suunnitteluineen: keskihinta 150 e/m2
Avaimet käteen-toimitus: keskihinta 300 e/m2

Hinnat riippuvat tilan koosta, varustelusta, toimitussisällöstä, materiaaleista yms.

Tarjoamme myös muiden tilojen, esim. liiketilojen suunnittelua ja visualisointeja valmiiksi saakka tehtynä.

Teemme aina veloituksetta hinta-arvion kohteestasi joka ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Katso myös muut tarjolla olevat kohteemme/palvelumme

Talokauppa.com
puh. 041 315 7335
koti@talokauppa.com
www.talokauppa.com

Toimimme koko Suomen alueella: Rovaniemi, Oulu, Tornio, Kajaani, Kokkola, Vaasa, Mustasaari, Seinäjoki, Laihia, Lapua, Kauhava, Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki, Alavus, Kuortane, Ähtäri, Virrat, Pietarsaari, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Tampere, Pori, Rauma, Turku, Hyvinkää, Lappeenranta, Mikkeli, Kotka, Kouvola, Lohja, Lahti, Porvoo, Savonlinna, Varkaus, Helsinki, Vantaa, Espoo, Riihimäki, Hämeenlinna, Valkeakoski, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Hakusanat: talliosake, harrasteosake, autotalli, mönkijätalli, kimppatalli, toimitila, varastotila, harrastetila, työtila, parvi, 3D, suunnittelu, visualisointi, monikäyttötila, liiketila, halli, säilytystila, varasto, talli, citytalli, cityvarasto
Talokauppacom

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat