Uniikki mökki ,kalastus, lautta, palju, sienestys

Sorsakoski, Leppävirta

1500 €/vko

eilen 14:42
Tyyppi: Vuokrataan
Nukkumapaikkoja: Enemmän kuin 10
Sesonkivuokra alkaen: 1900 €/vko
Vuokra alkaen: 1500 €/vko
Pinta-ala: 170 m²
Ilmoittaja: Meku Kauhanen

Ilmoituksen tiedot

NYT SIENIMETSÄÄN JA KALASTAMAAN ! IHANA MÖKKIKOKONAISUUS :)
Vapaana viikonloppu 26.8.- 28.8. 750

syyskuussa vapaana 23.9.-25.9 700

4 ERILLISTÄ MÖKKIÄ( Pedit 10, 4 ja 2)ja lasitettu oleilumökki)+ AITTA (2) , PALJU, LAUTTA. PUUSAUNA ( sisäwc.t 2 kpl, suihku ja porakaivo)

Tähän ihanan tunnelmalliseen ja uniikkiin useamman mökin kokonaisuuteen majoittuu isompikin joukko.

Kaikissa mökeissä on omat keittiöt.Uudet untuva- ja kuitupeitot + hyvät tyynyt. Omat petivaatteet ja pyyhkeet tuotava. Loppusiivous tehtävä itse tai hoituu meiltä sovittaessa hintaan 200 .

ihanteellinen paikka luonnonrauhaa ja mökkeilyä rakastaville. Kyseessä on mökkikokonaisuus joka on ihana sekoitus perinteistä mökkeilyä hyvillä varusteilla ja mielettömällä tunnelmalla. Liikennettä järvellä ei juurikaan ole. Matala hiekkaranta ja kalaisa järvi,isot terassit,laituri. Koko päivän paistava aurinko.Puusauna, palju, kaasugrilli, 3 takkaa, siirrettävä tulisija, (kesällä)LAUTTA sähkömoottorilla+ uistelumoottori ja vene, 2 sup- lautaa, savustuslaatikko, trampoliini , tikkataulu, mölkky jne. Uudet laadukkaat untuva- ja kuitupeitot ja tyynyt!Mökkien keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja ruokailuvälineitä sekä kauniita astioita löytyy isommallekin porukalle!

Lasitetussa olohuone/keittiössä on ihana tehokas takka ja 2 tehokasta infrapunalämmitintä .Talvikäytössä myös vaikka tila ei olekaan lämpöeristetty.

Viikonloput heinäkuu 950
Juhlapyhät ja erikoisvapaat hinnoitelaan erikseen.

Ilmalämpöpumput mökeissä (5 kpl).Mökkien keittiöt ovat hyvin varusteltuja ja ruokailuvälineitä sekä astioita löytyy isommallekin porukalle. Jääkaappeja on mökeissä yhteensä 4 ,pakastin, pakastelokero x 2, astianpesukone x 2, 3 kpl mikroa, sähköuuni, 1 kaasu-uuni, pyykinpesukone, 2 nespresso kahvikonetta, 2 kpl kahvinkeitintä, jääpalakone, toasteri, sauvasekoitin, maidonvaahdotin,sähkövatkain, Marshall langaton kaiutin, pölynimuri x 2 ,3 tv.tä syöttötuoli, potta, amme

suihku ja sisä-wc x 2 osassa majoitustiloja(10 hengen mökki) +siisti kompostihuussi.

Kaapeissa on vähän omia tavaroita, koska käyn mökillä säännöllisesti.

Orinoron rotko Leppävirralla, jossa hienot ulkoilumaastot. Jäähalli ja hiihtoputki Leppävirralla. Konnuksen kanava ,josta voi kalastaa lohia ja kuhaa koskesta sekä golf paikkoja Leppävirralla Konnuksella ja Joroisissa. Ihana näkemisen arvoinen Haltunsilta ja kalliot Sorsakoskella ja nätti uimaranta hyppytelineillä Sorsakosken Kuukonniemessä. Mökille SORSAKOSKELLE on matkaa 5-tietä pk-seudulta noin 350 km. Lähin ruokakauppa löytyy Leppävirralta 12 km. Voin lähettää mieluusti lisää kuvia meiliin tai whatsApilla pyydettäessä. Tervetuloa:)
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat