Pikkuna terassisuoja

Savitaipale Keskus, Savitaipale

49 €

8 huh 17:24
Tyyppi: Myydään
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Eristekeskus.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (11)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Korkealaatuisesta muovista valmistettu pehmeä ikkuna on siisti ja edullinen vaihtoehto tavanomaiselle terassilasitukselle. Terassisuoja suojaa lialta, vaihtelevalta säältä ja hyönteisiltä, joten voit pidentää mukavaa terassikautta huomattavasti! Ikkunan tyypiksi voit valita 95-prosenttisesti valoa läpäisevän PVC-kalvon, myös alle +5 asteessa asennettavan PU-kalvon, auringolta suojaavan PVC-kalvon tai hyttyssuojaverkon.

Ikkunan tilaaminen on mahdollista myös yksilöidyn piirustuksen mukaan, esimerkiksi jos ikkunan muoto on muu kuin suorakaide, tarvitset useamman erimuotoisen elementin, tai rakennuksen runko luo rajoituksia ikkunoiden kiinnittämiselle. Tällöin myyntipalvelumme tarvitsee valmiin piirustuksen mittoineen pdf- tai jpg-muodossa (maksimikoko 5 MB). Piirustuksesta tulee selvitä kaikki mitat, värit, reunuksien kiinnitystyypit ja kiinnityskohdat sekä mahdollinen ovien sijainti.

Kustannukset lasitukseen verrattuna ovat merkittävästi alhaisemmat, ja lisäksi ikkunaelementin saa tarvittaessa purettua ja asennettua uudelleen. Asennus, purku ja puhtaanapito onnistuvat myös yksin, mutta suurten elementtien kanssa useampi käsipari toimii paremmin. Elementti kiinnitetään aina rakennuksen runkoon, jonka pysty- ja vaakapintojen on oltava keskenään samassa tasossa. Tilatessa ilmoitetaan vapaan aukon leveys ja korkeus, joihin valmistuksessa lisätään automaattisesti reunuksien vaatima mitta.

Kun tilaat ikkunan, jossa on kiinnikkeet, ikkunan reunuksessa olevat aukot lävistetään tehtaalla, eli kiinnityskohdat määritellään etukäteen. Silmukat lävistetään tasaisesti 40-50 cm:n etäisyydelle toisistaan. Mikäli rungossa on rajoituksia kiinnitysten kiinnityskohdissa, elementin voi tilata oman piirustuksen mukaan ja ilmoittaa tarkat kiinnityskohdat. Elementti voidaan kiinnittää yläreunastaan joko pysyvästi ruuveilla tai kiinnikkeillä, jolloin elementti on mahdollista myös purkaa. Purkamisen sijasta elementti voidaan myös irrottaa sivukiinnikkeistä, rullata ylös ja kiinnittää narulla.

Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ulkoterassit ja verannat, katokset, tallit, grillikodat, kuistit ja parvekkeet. Pehmeät ikkunat kestävät lämpötilavaihteluita +50 asteesta -40 asteeseen, joten huolellisella käytöllä niiden käyttöikä on jopa 10 vuotta.
Eristekeskus.fi

Teollisuustie 10
54800 Savitaipale

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat