Lomakeskus Lupon kiinteistöt ja tontti

Kemijärvi

370 000 €

25 maa 06:33
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Risto

Ilmoituksen tiedot

Myydään Lomakeskus Lupon kiinteistö. Vuonna 1954 rakennettu, kiviseinillä, tiiliverhoiltu rakennus. Aikaisemmin toiminut kouluna ja postiliiton koulutus ja kurssikeskuksena. Rakennusta on peruskorjattu useaan kertaan historiassa.

Osoite on Postiliitontie 95 98530 Pyhätunturi.
Tietäpitkin etäisyys pyhätunturista 6 km, latua pitkin 8,5 km, Kemijärvelle 40km, sijaitsee Kemijärven kunnan alueella.

Asuin neliöitä 860. 47 sänkypaikkaa, laajennettavissa tilapäisesti 55 sänkypaikkaan. 9 majoitus huonetta. 3 huoneistoa, eteläpäädyssä. Huoneistoja on mahdollista käyttää myös majoitus tiloina.

Tontti on 3300 neliötä, rakennusoikeutta on jäljellä noin 400 neliötä. Tontille on mahdollista rakentaa revontuli igluja koska lähellä ei ole yleistä katuvalaistusta. Rauhallinen alue.

Kaksi saunaa pukuhuoneineen. Yksi iso takkahuone, istuimet 40 hengelle. Teollisuus keittiö kettiökoneen, iso ruokailusali 80 hengelle. Kylmähuone kolmella pakastimella. Pyykki tupa, jossa uusi teollisuus pyykinpesukone (pesukone uusittu 2020). Pyykkituvassa 3 kuivauskaappia ja mankeli. Iso kylmä ullakkotila. Pieni tv/kirjasto huone. Lasten leikkinurkkaus. Iso piha-alue joka on käytettävissä tapahtumien järjestämiseen.

Kahden auton hirrestä rakennettu autotalli, jossa myös väliseinällä erotettu varasto ja suksivarasto. Hakevaraston yhteydessä traktori halli. Pihalla nuotio kota.

Viimeisimpinä peruskorjauksina:
-Öljy lämmityksen rinnalle tehty, pelletti/hake/turve lämmitys 2011
-Hakevarasto rakennettu 2014
-Katto vaihdettu 2020
-Ikkunat uusittu 2014
-Imeytyskenttä ja saostus allas 2013
-Sisätilat kunnostettu suurilta osin 2011
-Vesiputki liitäntä uusittu 2014

Takapihalta löytyy iso parkkipaikka josta löytyy 16 lämmitys tolppaa. Parkkipaikka on käytettävissä karavan alueena. Kiinteistön nurkalta alkaa valaistu latuosuus joka kuuluu pyhätunturin latuverkostoon. Pihalta lähtee myös liittymä viralliselle kelkkareitille. Tontin yhteydessä tulee rantaoikeus Vuostimojärveen, etäisyys kiinteistöstä noin 200 metriä.

Aivan kaikkea on mahdotonta kertoa näin verkko ilmoituksessa. Ota yhteyttä ja kerron lisää.

Kuvia löytyy googlesta hakemalla lomakeskus luppo oy tai www.lomakeskusluppo.net internet sivuilta ja bookingista https://www.booking.com/hotel/fi/holiday-center-luppo.fi.html

Hieman tarkempi ilmoitus: https://toimitilat.oikotie.fi/myytavat-toimitilat/15980398

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat