Loma-asunto Sallatunturissa

Salla Keskus, Salla

800 €/vko

14 kes 12:35
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Pahtamännikkö 22
Nukkumapaikkoja: 7
Sesonkivuokra alkaen: 1200 €/vko
Vuokra alkaen: 800 €/vko
Pinta-ala: 120 m²
Ilmoittaja: Satu

Ilmoituksen tiedot

Vuokrataan Sallatunturin Pahtamännikössä loma-asuntoa (valmistunut 2020)

Mökki sijaitsee erinomaisella paikalla. Mökistä noin reilun kilometrin säteellä pääset muun muassa hiihtoladulle, retkeilyreiteille, liikuntakeskukseen, kylpylähotelliin ja ravintolaan. Mökin pihaan pääsee suoraan rinteestä ja hisseille laskemalla siirtymäreittiä pitkin (nopeuslaskurinteen aukioloaikojen mukaan). Mökillä ei vielä ole yhtään naapuria, joten oma rauha on läheisestä sijainnista huolimatta taattu.

Mökissä on tilaa isommallekin porukalle (ihanteellinen 7 hengelle) ja hyvä lapsivarustelu. Mökissä on kolme kerrosta. Alakerrassa on eteistila (kuivauskaappi), kylpyhuone/sauna (Helo Himalaya) ja pukuhuone missä vuodesohva. Keskimmäisessä kerroksessa on parivuoteella varustettu makuuhuone, avointa tilaa oleva keittiö, olohuone (TV, karaokelaitteet) ja toinen makuuhuone vuodesohvalla, minkä voi tilanjakajalla sulkea omaksi huoneeksi. Parvella on pieni oleskelutila ja kaksi parisänkyä sekä yhden hengen vuode. Lapsivarusteluna matkasänky, Emmaljunga lastenvaunut, lapsenkantorinkka, Savotta Muksu ahkio, syöttötuoli ja untuvapussi (115 cm). Pihalta löytyy takkapuita. Kahdelle autolle löytyy lämmitystolppa.
Mökissä on tupakointi kielletty ja valitettavasti haluamme kieltää lemmikkieläimet vielä tässä vaiheessa, kun mökki on uusi.

Hinta viikoille alk. 800 /vko ja sesonkiaikana 1200-1300 /vko. Talviaikaan vuokraamme viikkoja, kesäkautena myös lyhyempiä aikoja. Hinta ei sisällä siivousta eikä liinavaatteita. Lisämaksu loppusiivouksesta 100 ja liinavaatteista 15 /hlö. Varauskalenteri ja hintatiedot nähtävissä osoitteessa https://m.nettimokki.com/salla/10703

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat