LT 2h+k+s, 57m2, Louhelankatu 14A (2008)

Joensuu Keskus Eteläinen, Joensuu

188 000 €

30 tam 21:40
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Louhelankatu 14 A
Pinta-ala: 57 m²
Huoneita: 2
Linkki: Asuntovälitys Kotoset
Kauppa: Asuntovälitys Kotoset
Kaupan kaikki ilmoitukset (21)

Ilmoituksen tiedot

Upea, valoisa ja avara luhtitalokaksio loistavalla sijainnilla eteläisellä ruutukaavalla aivan Linnunlahden rannan, kirkkopuiston ja ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Joensuun keskustakin on vain alle kilometrin etäisyydellä ja lähikauppa parin sadan metrin päässä.

Talo on rakennettu vuonna 2008, joten asunnon ja taloyhtiön kunto on erinomainen. Asunnossa kaikki toimii ja vastaa tämän päivän vaatimustasoa. Taloyhtiössä remontteja ei näköpiirissä ole, joten edullista asumista on luvassa vielä kauan.

Itse asunto on pinta-alaltaan 57m2 ja pohjaratkaisu saa sen tuntumaan valtavan avaralta. Olohuoneen ja ruokailutilan jakaa upea lasiseinä, joten valo pääsee tulvimaan läpi asunnon. Olohuoneen kautta on kulku myös omalle tilavalle lasitetulle terassille.

Keittiössä on paljon säilytystilaa molemmilla seinustoillaan ja päädyssä on ikkuna tuomassa päivän valoa. Varustelu keittiössä on tasokas ja sieltä löytyy mm. kalusteuuni, keraaminen liesi, jääkaappipakastin, liesituuletin sekä astianpesukone.

Makuuhuone on myös harmoninen kokonaisuus, jossa säilytystilat on verhottu vaalein liukuovin ja seinät maalattu harmaan ja valkoisen sävyin.

Kylpyhuone on tilava, toimiva ja nykyaikainen. Valkoiset seinät ja katto, laattalattia. Suihkussa on normaali suihkupää sekä lisäksi sadesuihku. Kääntyvä lasinen suihkuseinä rajaa tilaa. Kylpyhuoneen toisella laidalla on arkirutiineja helpottava kodinhoitotila, jossa on paikka pyykinpesukoneelle, vetolaatikosto, kaappi sekä hyvin laskutilaa. Kylpyhuoneen perältä löytyy myös sauna, joka on seinäpinnoiltaan tummaksi sävytetty.

Asunnon hallintaan kuuluu erillinen irtainvarasto ja autopaikka järjestyy myös.

Velaton hinta 188000e
Hoitovastike 171e/kk
Omistustontti
Rakennusvuosi 2008

Lisätietoja:
Asuntovälitys Kotoset
info@kotoset.fi
044 245 1275

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 188 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennusvuosi: 2008
Talotyyppi: Luhtitalo

Asuntovälitys Kotoset

www.kotoset.fi
80100 Joensuu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat