Saari tai ainakin kolmannes Pirkanmaalta

Luhalahti, Ikaalinen

59 000 €

23 hel 21:50
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Aralasalontie 198
Ilmoittaja: Timo
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Haluaisitko omistaa huippupaikalta oman saaren tai ainakin osan siitä?
Nyt mahdollista ennen kesää!
Myydään joko kokonaan tai 1/3 osissa joissa kaikissa oma rakennuspaikka ja liki 3 hehtaaria metsää. Hinta yhdelle kolmannekselle, mutta tässä tietoa koko kokonaisuudesta, josta pääsee valitsemaan myös osan:

Myydään kaksi kiinteistöä (Hietasaari 143-407-10-161 ja PutoII 143-421-2-54), jotka yhdessä muodostavat koko Hietasaaren 8,4ha. Hietasaari sijaitsee isohkon ja erityisesti kuhistaan tunnetun Kyrösjärven keskialueella. Mantereella sijaitsevaan venepaikkaan matkaa noin 400m. Tämä lyhyt matka mantereelle on myös helposti jäädytettävissä talvisia metsänhoito/hakkuutoimenpiteitä varten. Hietasaari on yhdessä Kurkisaaren kanssa isompi kokonaisuus, jonne on saatavilla edullisesti niin sähköliittymä kuin vesiliittymäkin. Saarten väli on helppo aidata jolloin esimerkiksi koirien pito omalla saarella on helppoa. Saarella esiintyy runsaan vesilintukannan (sorsa, hanhi) lisäksi mm. teeriä, kauriita ja jäniksiä, joten metsäinen saari voi toimia hyvänä tukikohtana vaikkapa metsästäjälle tai muuten luonnon elämää seuraavalle. Meneillään olevassa osayleiskaavoituksessa saareen on osoitettu kolme vapaa-ajan rakennuspaikkaa ilta-aurinkoiselle rannalle, jolla on myös osittain luonnonhiekkainen pohja. Rakennuspaikat sijaitsevat kauniissa harvennetussa rinteessä. http://ikaalinen.fi/wp-content/uploads/2018/12/OYK-luonnos-22052018-e-e.pdf Saarella on melko vahva puusto - kuusta, koivua ja mäntyä. Maapohja on kovakasvuista. Metsäsuunnitelmaa ei ole, mutta suuntaa antava arvio suoraan OP-Metsän palvelusta tilan 10-161 ja 2-54 osalta puuston määrästä ja arvosta, joka perustuu 2017 vuoden hilatietoon alueelta antaa arvoksi n. 80 tuhatta euroa.
Metsä ja rantatontti on ollut kautta historian varma sijoituskohde. Tontti Kyrösjärven rannalta on aina varma ostos! Rakentaminen ennen lopullista kaavan voimaantuloa tapahtuu poikkeamisluvalla, jonka hakemisen perusteena käy nykyinen kaavaluonnos.

Nyt upea tilaisuus nopealle löytää oma rauhallinen paratiisi. Loistavat 4G yhteydet sekä edullinen sähkö- ja vesiliittymä takaa halutessasi yhteyden tähän maailmaan.
Sovi oma näyttö tai kulje omalla ajalla suoraan läheisestä parkkisaaresta. Nopein pääsee valitsemaan oman alueensa.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat