Saunakärryt tilauksesta

Tupos, Liminka

6 900 €

29 hei 21:56
Tyyppi: Myydään
Kauppa: PaljuSi
Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Valmistetaan saunakärryt tilauksesta, tietyt vakiorakenteet mutta helposti muokattavissa, ilmoituksen kuvat aiemmista kohteista.

Onnistuu pelkkä sauna, sauna pukuhuoneella/tuvalla, saunan ja paljun yhdistelmä ja miksei pelkät paljukärrytkin sekä myös ns. aitakärryt, eli lisämajoitustilaksi vaikka mökille.

Saunat eristettyjä seinistä ja katosta, myös pukuhuone onnistuu eristää. Seinärakenteet molemmin puolin tuulettuvat, joten ei kosteusongelmia. Ulkopuoli ulkoverhouspaneelilla samoin kuin sisäpuoli paneloitu (kosteaan tilaan soveltuva, vakiona ilman pintakäsittelyä). Puulattia ja saunan lattiassa kaato vesikouruun. Hinta kylpyvalmiina, kiuas, piippu, valot 12v akulla kuuluu hintaan. Ulkoverhous pohjamaalattuna, loppukäsittely onnistuu lisähinnasta haluamaasi väriin.

Valmistetaan uusille jarrullisille alustoille (kok.massat 1000-3500kg), jolloin rakenteista saadaan tukevia ja pitkäikäisiä. Rekisteröitävissä tieliikennekäyttöön yksittäishyväksynnällä.

Saunakärryt alk. 6900
Saunakärryt pukuhuoneella alk. 7900
Saunakärryt paljulla alk. 10900

Hinnat ilman yksittäishyväksyntää ja rekisteröintiä. Hinnat voimassa toistaiseksi. Siirrettävissä tieliikenteessä siirtoluvalla ilman rekisteröintiäkin.

Tällä hetkellä seuraavat vapaat toimitusajat alkaa olla jo loka-marraskuun seutuun 2021. Myös ensi kesän toimituksia jo varattavissa.

Myös toimitus ympäri Suomen onnistuu sovittaessa.

ulkosauna pihasauna saunavaunu kärrysauna saunakärry palju paljukärry
PaljuSi

91910 Tupos

Lisää kaupan ilmoituksia

Saunakärry poreammeella

23 900 €

Saunakärryt tilauksesta

6 900 €

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat