Varasto-osake 19m2 ydinkeskustasta

Rovaniemi Keskus, Rovaniemi

6 935 €

tänään 20:41
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Rovakatu 10
Pinta-ala: 19 m²
Kauppa: JA-Group Oy

Ilmoituksen tiedot

Myydään Rovaniemen ydinkeskusta varasto-osake, joka oikeuttaa 19m2 suuruisen erillisvaraston hallintaan. Varasto sijaitsee taloyhtiön (Asunto Oy Rovaniemen Bulevardi) kellarikerroksessa, jonne on kulku sekä rappukäytävän kautta portaita pitkin, että kerroshissillä taloyhtiön sisääntuloaulasta.

Lämmintä, siistiä ja selkeän muotoista tilaa esim. kausivälinevarastoksi, arkistoksi, harrastusvälineiden varastoksi tms.

Vuonna 2007 valmistunut taloyhtiö, joten paineita kalliisiin taloyhtiöremontteihin ei ole näköpiirissä. Yhtiön yleistilat ovat erittäin siistit, samoin itse varaston sisäpinnat. Taloyhtiön kulkukäytävät lukittuja ja varastohuoneisto itsenäinen tila omalla käytäväovella.

Hoitovastike 43 euroa/kk (eli 2,26 euroa/m2/kk) sisältäen mm. lämmityksen ja taloyhtiön kiinteistöhuollon. Osakkeeseen ei kohdistu yhtiölainaosuutta ja vastiketta on painotettu yhtiöjärjestyksen määräyksellä noin puolet pienemmäksi per neliö kuin asunnoissa ja liiketiloissa.

Kellarikäytävään kulku myös suoraan pihan ulkorapun kautta, jolloin tilaan voi kulkea tarvittaessa kätevästi häiritsemättä taloyhtiön asukkaita.

Velaton hintapyyntö vain 365 euroa/m2 eli 6.935 euroa!
JA-Group Oy

Rovaniemi

Lisää kaupan ilmoituksia

Varasto-osake 19m2 ydinkeskustasta

6 935 €

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat