Kiikaritähtäimiä: Zeiss, Burris, NikkoStirling

Vuojalahti, Kangasniemi

750 €

5 maa 11:28
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Teemu Suuronen
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää >>

Ilmoituksen tiedot

Zeiss Conquest DL 3-12x50 ill. MYYTY

Hienossa kunnossa oleva Zeissin laatu kiikaritähtäin. Ollut kiväärin päällä kolme syksyä 2017-2019 ja riistaa kaatunut kyyhkystä hirveen. Ulkopinnassa muutamia pieniä käytön jälkiä, mutta linssit täysin ehjät ja kirkkaat. Punapisteen säätö toimii moitteettomasti ja säätöalue on laaja: pärjää niin yökytiksellä kuin kirkkaassa auringonpaisteessa. Alkuperäinen ostokuitti löytyy ja takuuta jäljellä 26 vuotta. Mukaan käyttämättömät Optilockin 30mm renkaat.

Burris Fullfield E1 3-9x40 ill. 350

Hyväkuntoinen Burriksen kiikaritähtäin. Ulkopinnassa pieniä käytön jälkiä, mutta linssit ovat ehjät ja kirkkaat. Ollut aikoinaan kiväärin päällä muutaman syksyn, mutta jäi kohtuu vähälle käytölle. Portaallinen punapisteen säätö, joka toimii hyvin. Mukaan Optilockin renkaat ja jalustat 17mm.

NikkoStirling Mounmaster 4x32. 50

Käyttämätön NikkoStirlingin kiikaritähtäin. Ajaa asiansa ilmakiväärin päällä ja miksei myös pienoiskiväärin päällä. Mukaan alkuperäiset kiikarinjalat.

Tähtäimet kulkeutuvat myös Kuopioon, muuten toimitus postitse tai Matkahuollon kautta. Toimituskulut maksaa ostaja

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat