Laadukkaimmat lämpötähtäimet

Ylöjärvi Keskus, Ylöjärvi

2 839 €

11 syy 15:03
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lue lisää lämpökiikareista ja lämpötähtäimistä
Kauppa: blackfire.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (12)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Night Pearl tuotevalikoima on hyvin laaja. Sivuiltamme BlackFire.fi löydät monipuolisesti lämpötähtäimiä ja -kameroita. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Esimerkkihintoja:
Night Pearl lämpötähtäimet alk. 1289e (FOX 19 Hunt) Itsenäinen tähtäin, viimeisessä kuvassa.
Night Pearl SEER clip-on lämpötähtäimet alk. 2839e (SEER 35 Pro), esimmäisessä kuvassa.

Asiakaspalautetta sikametsästäjiltä itärajalta: "Lämpötähtäin on nykyaikaa, ei enää paluuta IR- tähtäimiin, tämän tähtäimen voi laittaa tarvittaessa nopeasti kiinni ja ampuminen on helppoa!

Päiväkiikarin etulinssin kiinnitettävä, ensimmäisessä kuvassa.
Night Pearl on tsekkiläinen lämpökiikareiden ja yötähtäinten valmistaja, jonka tuotteita käyttävät mm. metsästäjät, luonnossa liikkujat, pelastuslaitokset, puolustusvoimat sekä merivoimat ympäri maailmaa. Night Pearl on tunnettu erityisen hyvästä laadusta ja innovatiivisuudesta.

Night Pearl -perheyrityksen taustalla on intohimo metsästykseen, ja tuotteet ovat kirjaimellisesti aktiivisten metsästäjien suunnittelemia, testaamia ja päivittäin/viikoittain käyttämiä.
Tämän hetken suosituimpia lämpötähtäinmalleja on Night Pearl SEER "clip-on" -lämpötähtäinlaajennus (2839e). Se kiinnitetään tavalliseen tähtäinkiikariin. Kiinnitys on nopea ja helppo sekä erittäin tarkka! Nettisivuillamme on lisätietoja ja kuvia sekä videoita tähtäimistä.
Tähtääminen ja ampuminen tapahtuu aseessa olevalla tavallisella kiikaritähtäimellä, tällöin myös käytetään kiikaritähtäimen kohdistusta. Lämpötähtäin mahdollistaa kohteen laadukkaan tarkkailun päivällä ja yöllä sekä sumussa ja sateessa.
Ota yhteyttä autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivimman lämpökiikarin!

Hakusanat: metsästys, lämpötähtäin, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, hirvijahti, SRVA, karhujahti, metsästyvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, kivääri, haulikko, jousimetsästys, metsästysjousi,
blackfire.fi

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat