JOBE Premium Yarra 10.6 heti toimitukseen

Laajasalo, Helsinki

779 €

17 maa 11:18
Tyyppi: Myydään
Linkki: JOBE Premium Yarra 10.6 - 2021
Kauppa: MP Yachts Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (10)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Nyt heti varstostamme, huippusuosittu ja laadukas SUP lauta Jobe 10.6 Yarra (320cm x 81cm x 15cm). Hintaluokassaan ylivertainen joka paikan ja koko perheen SUP lauta. Lauta on niin teknisesti, kuin melontaominaisuuksiltaankin loistava yleislauta: helppo ja mukavan vakaa aloittelijankin alla, kevyt melottava, erittäin jäykkä ja kantava (120+kg) suuren maksimipaineen ja 15cm paksuuden ansiosta. Yarra-pakettiin on lisätty 2021 mallissa PVC-jäykkääjä laudan pohjaan, kevyt kädelle lämmin täysjäykkä huippulaadukas lasikuitumela vakioksi sekä työkaluvapaa pikaevä.

Tilaa nyt, toimitukset seuraavana päivänä tilauksesta. Voit myös tulla katsomaan JOBE lautoja näyttytiloihimme Laippatie 5, 00880 Helsinki. Korona rajoitusten vuoksi, esittelyt ajan varauksella.

10.6. Yarra SUP-lauta on ketterä käsitellä pyöreiden muotojen ansioista, lauta jolla perheen pienimmätkin lapset pääsevät helposti SUP-melonnan maailmaan. Jobe Yarra toimii erinomaisesti myös isoimmankin melojan alla (tai lapsen tai koiran kanssa) ja matka etenee, eikä energia kulu rungon notkumiseen tai syvällä kyntämiseen! 10.6 Yarra on varmin valinta jos aikaisempaa kokemusta suppailusta ei ole. Jobe Yarra 10.6 SUP-lauta sopii hyvin myös joogailuun ja fitnessiin!

Laudan päällinen on miellyttävää ja pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad) joten melominen onnistuu liukastelematta ja laudalla jaksaa seistä vaikka koko päivän! SUP:n kannessa on kiinteät kuminauhat, joiden alle on kätevä taitella laudan mukana tuleva vesitiivis reppu tavaroineen mukaan. Sivussa olevat PVC-reunasuojat pitävät laudan ehjänä kovassakin käytössä. Yksi 20cm syvä keskievä pitää laudan suunnassaan ja neopreenisen kantokahvan avulla lautaa on helppo käsitellä maalla. Laudassa on laadukas Halkey Roberts-venttiili ilman täyttöön ja tyhjentämiseen.

Nyt Yarra jäykempänä, kevyempänä (laudan paino vain 8,4kg!) ja entistä edullisempana! Tilaa nyt, toimitukset alkavat huhtikuun aikana lähimpään Postin noutopisteeseesi.

JOBE PREMIUM YARRA 10.6 SUP LAUTA SISÄLTÄÄ:
Kevyt säädettävä lasikuitumela(säätöalue 170-220cm, paino 780g)
Nopea kaksisuuntainen pumppu
Vedenpitävä kantoreppu
Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
Paikkasarja
Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
Kiinteät kylkisuojat
Kantokahvat keulassa ja perässä
MP Yachts Oy

Laajasalonkaari 44
00840 HELSINKI

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat