FitNord Ava 500 Sähköpyörä (630 Wh tehoakku)

Tesoma, Tampere

2 249 €

15 tou 18:33
Tyyppi: Myydään
Tuumakoko: 28
Linkki: Klikkaa tästä verkkokauppaan: www.kuntokauppa.fi
Kauppa: Kuntokauppa.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (26)

Ilmoituksen tiedot

Erä FitNord Ava 500 Sähköpyöriä alennuksessa 2249e (Norm. 2999e)

Katso tarkemmat tiedot ja tilaa:
https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-ava-500-sahkopyora?tr

FitNord Ava 500 on Suomessa koottu premium-tason sähköpyörä työmatka-ajoon, retkipyöräilyyn ja vapaa-ajan käyttöön. Linjakkaan tyylikäs ulkonäkö, mahtavat ajo-ominaisuudet, uskomaton akkukesto, tasokas viimeistely ja huippuvarustelu tekevät FitNord Ava 500 -sähköpyörästä parhaan valinnan suositussa hintaluokassa.

Suomessa koottu pohjoismaisiin olosuhteisiin
Voimakas 80 Nm keskimoottori pehmeällä polkutuntumalla
Momenttitunnistus
630 Wh akku / kantama jopa 180km
Akku upotettu tyylikkäästi runkoon
Hydrauliset levyjarrut
8 vaihdetta
Lukittava joustokeula

FitNord Ava 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ava 500 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

FitNord Ava 500 Sähköpyörän Samsung-kennoilla varustettu akku on integroitu rungon sisälle, jonka tuloksena on erittäin linjakas ja tyylikäs ulkonäkö. 630 Wh tehoakun kantama on avustustasosta ja maastosta riippuen jopa huikeat 180 kilometriä yhdellä latauksella. Akkukesto tuo huolettomuutta, sillä latausta ei tarvitse tehdä välttämättä joka päivä ja akku riittää pitkille lenkeille helposti. Akun irrottaminen käy käden käänteessä avaimella, joten se voidaan ottaa sisälle lataukseen ja säilytykseen.

FitNord Ava 500 on varustettu erittäin voimakkaalla 80 Nm 250 W TechDrive-keskimoottorilla, joka avustaa polkemista enintään 25 km/h asti. Avustusjärjestelmä on optimoitu matka-ajoa varten, mikä takaa laajan toimintasäteen, pehmeän ajotuntuman ja voimakkaan väännön jyrkimpiin mäkiin. Keskimoottorisella sähköpyörällä painopiste on keskellä, mikä tekee pyörästä erittäin vakaan ja helposti käsiteltävän. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voidaan valita sopiva oman kunnon tai maaston mukaan. Alemmilla avustustasoilla poljetaan itse voimakkaammin, korkeammilla tasoilla sähkömoottori tekee polkemisesta vaivatonta. Helppolukuinen FitNord Techdrive -näyttö näyttää vauhdin, kilometrimäärän ja akun tason. 8-vaihteisesta vaihteistosta löytyy sopiva poljinvälitys kaikkiin tilanteisiin. MotionShift-vaihdevipu on helppokäyttöinen ja vaihtaa yhdessä Shimano Altus -takavaihtajan kanssa napakasti ja varmasti.

FitNord Ava 500 Sähköpyörän ajomukavuus on ensiluokkainen. Matala runko tekee kyytiin ja siitä pois nousemisesta vaivatonta. Säädettävä ohjainkannattimen avulla löytyy jokaiselle ergonominen ajoasento ja asentoa voidaan vaihtaa rennon ryhdikkään ja sporttisen vauhdikkaan välillä. Suntour Nex -joustohaarukka pehmentää iskut ja tärinät epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Joustohaarukka on myös nopeasti lukittavissa esimerkiksi tasaista maantieajoa varten.

FitNord Ava 500 -sähköpyörän varusteisiin kuuluvat Shimano MT200 -hydrauliset levyjarrut edessä ja takana, jotka jarruttavat tehokkaasti ja toimivat luotettavasti säällä kuin säällä. Lakisääteiset etu- ja takavalot tulevat vakiovarusteina ja heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Pyörässä on valmiina myös lokasuojat ja tavarateline. Sähköpyörään on mahdollista asentaa runkolukko (saatavilla lisävarusteena).

Tilaa tästä: https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-ava-500-sahkopyora?tr

--

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme. Valikoimassamme sähköpyörät huippumerkeiltä FitNord, Tunturi ja Helkama.

sähköpolkupyörä, sähköavusteinen polkupyörä, retkipyörä, kaupunkipyörä, hybridipyörät, hybridipyörä, hybridi, vaihteinen, tuumainen, e-bike, electric bike, elcykel, sähkö pyörä, polkupyörä, naisten sähköpyörät

.
Kuntokauppa.fi

Kohmankaari 3
33310 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat