Vesan Villa vuokramökki Sysmässä Päijät-Hämeessä

Sysmä Keskus, Sysmä
25 huh 21:24
Tyyppi: Vuokrataan
Nukkumapaikkoja: 6
Pinta-ala: 120 m²
Linkki: Varaa kotisivujen VARAA linkistä tai viestillä
Kauppa: Tervalepikon Torpat
Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Ilmoituksen tiedot

Viihtyisä pelkkahirsinen kolmen makuuhuoneen ja tupakeittiön lemmikkiystävällinen vuokramökki sijaitsee luonnon rauhassa männikkörinteessä ikioman metsälampensa rannalla. Iltapäivän aurinko paistaa mökin pihaan ja vielä kesäiltanakin tuo tunnelmaa. Vesan Villa on lähellä palveluja, Sysmän keskustan kauppoihin on vain seitsemän kilometrin matka.

Tervalepikon latu- ja ulkoilureitistö polveilee vaihtelevassa maastossa männikkömetsässä ja tarjoaa talvella hiihtoon ja keväästä syksyyn lenkkeilyyn ja kävelyyn ja maastopyöräilyyn rauhallisen ympäristön ja luontoelämyksen. Alueella on myös Tervalepikon Torpat suunnistuskartta sekä MOBO-suunnistuskartta. Talvisin lumiseen aikaan mökin pihasta pääsee suoraan hiihtoladuille, sekä vapaan että perinteisen hiihdon harrastajille. Latuverkostoa on 12 km.

Vesan Villa on ulkoilijalle erinomainen, varusteluihin kuuluu pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Sauna on puusauna. Mökillä on wi-fi, joten etätyö on mahdollinen. Tupakeittiössä on astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jää-pakastekaappi. Alakerrassa on yksi makuuhuone ja yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi runkopatjasänkyä. Lisävuode ja vauvansänky löytyvät tarvittaessa. Alakerrassa ja yläkerrassa on kummassakin wc.

Lähistöllä on kivoja päiväretkikohteita kuten esimerkiksi Kammiovuoren luontopolut ja Päijänteen kansallispuisto Päijätsalo. Pulkkilanharjun luontopolku on puolen tunnin ajon päässä ja Leivonmäen kansallispuistoon on tunnin automatka. Sysmä on mukana Salpausselkä Geopark hankkeessa.

Vuokravälineitä: ebike, maastopyörä, fatbike, normipyörä, kajakki, kanootti, soutuvene, moottori veneeseen, kalastusvälineitä, suksisetti, luistimet, potkukelkka, pilkkivälineet, pulkka.

Hakusanoja #vuokramökki #mökki #majoitus #lemmikkiystävällinen #melonta #soutu #vene #ladut #hiihto #Sysmä #lomamökki #hirsihuvila #ulkoilureitti #pyöräily #MOBOsuunnistus #kalastus #Kammiovuoriretki #Päijätsaloretki #retki #kansallispuisto
Tervalepikon Torpat

Leppäkorventie 410
19700 Sysmä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat