Huippu-uutuus robotti-imuri Neabot Nomo

Lauttasaari, Helsinki

499 €

3 huh 11:34
Tyyppi: Myydään
Linkki: Neabot Nomo robotti-imuri
Kauppa: Robokeskus Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (29)

Ilmoituksen tiedot

Nauti nyt puhtaasta kodista ilman jatkuvaa pölysäiliön tyhjentämistä.

Neabot Nomo WLAN robotti-imurissa on automaattinen telakka, laser-navigointi, huikea 2700 PA imuteho ja älykäs huonetilan tunnistus. Neabot imuroi jopa200 m2 yhdellä latauksella ja tehokkaan akkunsa avulla Neabot työskentelee kertalatauksella jopa 2,5 tuntia! Neabot tunnistaa erilaiset pinnat, matot ja imuroi tarkasti eläinten karvat. Neabot myös ilmoittaa, kun telakan pölysäiliö on täynnä.

Siivouksen lopuksi tai akun tyhjentyessä NEABOT palaa automaattisesti latausasemaansa, jossa on myös näppärä tyhjennyssäiliö. Robotti-imurin pölysäiliö tyhjentyy automaattisesti suurempaan säiliöön, joten voit nauttia puhtaasta kodista jopa 30 päivää latausaseman pölypussia vaihtamatta!

Käytössäsi on mobiisovellukset sekä Androidille että iPhonelle. Robotti-imurin hallinnointi onnistuu näppärästi sovelluksella, jossa voit säätää siivousalueita ja aikatauluttaa siivousta. Robotti-imuri on myös yhteensopiva Google Assistant ja Amazon Alexa -virtuaaliassistenttien kanssa, joten voit käyttää hyväksesi myös äänikomentoja.

Neabot tarjoaa kolme imutehoa: 700, 1200 ja 2700 Pa. Neabot hoitaa tavalliset latttialla olevat partikkelit pölystä ja riisinjyvistä vaikka pähkinöihin saakka. Neabot selviytyy myös eri paksuisista matoista ja esteistä ja varmistaa että jokainen nurkkasi tulee imuroitua.
Robokeskus Oy

Lauttasaarentie 28
00200 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat