Parvekkeellinen kaksio 35m2 etsii vuokralaista

Kouvola Keskus, Kouvola

520 €/kk

8 huh 16:51
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Puutarhurinkatu 28
Kuukausivuokra: 520 €/kk
Vakuus: 520 €
Kokonaispinta-ala: 35 m²
Huoneita: 2
Asumistyyppi: Vuokra
Ilmoittaja: Musketti Oy
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Haluaisitko asua Sarkolan alueella kävelymatkan päässä keskustasta?

Puutarhurinkatu 28 sijaitsee välittömässä keskustan läheisyydessä n.700 metrin matka keskustaan. Asematunnelin läpi matka taittuu nopeasti Kouvolan keskustaan. Kouvolan keskusta tarjoaa erinomaiset päivittäispalvelut sekä lähialue mahtavat ulkoilureitit mm.
Tämä 5-kerroksinen hissillinen kerrostalo on valmistunut vuonna 1951. Taloyhtiöllä on autotalleja ja sähkötolpallisia autopaikkoja. Myös uusitut saunatilat ja askarteluhuone löytyy taloyhtiöstä. Alakerrassa on pesutupa, kuivatushuoneet ja asuntoon kuuluu myös ullakolla oleva häkkivarasto.

Tämä asunto on 35-neliöinen vuonna 2019 remontoitu moderni ja tyylikäs kokonaisuus. Tässä kaksiossa, joka sijaitsee talon neljännessä kerroksessa, on parveke ja asuntoon ei kantaudu liikenteen äänet vaikka asunto sijaitsee keskustan läheisyydessä. Taloyhtiö on käynyt läpi kaikki suuremmat remontit, joten näin ollen tästäkään ei haittaa aiheudu.

Hillityn sävyisessä asunnossa on kaikki tarpeellinen ja pohjaratkaisultaan tämä kaksio on todella tilavan tuntuinen. Vuokralaiselta vaaditaan kotivakuutus ja luottotiedot tarkistetaan. Asunto vapautuu viimeistään 1.7.2021. Asunto olisi myös mahdollisesti vapaana jo 1.6->

Talon tiedot

Rakennusvuosi: 1951
Talotyyppi: Kerrostalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat