Vantaa Lammaskuja 2

Pähkinärinne, Vantaa

2503 €/kk

8 huh 16:48
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Lammaskuja 2
Kuukausivuokra: 2503 €/kk
Asuinpinta-ala: 72 m²
Kokonaispinta-ala: 72 m²
Asumistyyppi: Vuokra
Asunnossa sauna: Ei
Vapautuminen: 10.4.2021
Kauppa: Forenom Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (883)

Ilmoituksen tiedot

Tarkista aina haluamasi kohteen hinta sekä saatavuus verkkokaupastamme www.forenom.com. Asunnon lopullinen hinta riippuu sopimuksen kestosta. Huomioithan, että ilmoituksessa mainittu hinta on laskettu vuoden pituiselle sopimukselle. Asunnot ovat valmiiksi kalustettuja ja majoituksen hinta sisältää kalusteiden lisäksi sähkö-, vesi- ja lämmityskulut. Voit varata asunnon juuri siksi aikaa kuin tarvitset: muutamaksi päiväksi, viikoksi tai kuukausiksi. Forenom tarjoaa joustavan ja vaivattoman majoitusvaihtoehdon, olipa kyse lyhyestä tai pitkään jatkuvasta majoituksesta. Lisäksi voit tilata meiltä monia asuntoon asettautumista ja asunnolla viihtymistä helpottavia palveluita. Palvelemme yritysasiakkaita jo 20 vuoden kokemuksella.

Forenomin kalustettu asunto on varattavissa sen vapautumispäivästä lähtien. Hinta määräytyy sopimuksen pituuden mukaan, pitkäkestoinen sopimus on majoittujalle edullisempi. Ilmoitettu kk-hinta on laskettu vuoden pituiselle sopimukselle, sis. alv 10 %. Kohteen hinta sisältää sähkön, veden, lämmön sekä kalustuksen.

Asunnon varustelu

Kohteeseen on saatavissa monipuolisia palveluita, kuten esimerkiksi viikoittainen siivous, loppusiivous, liinavaate- ja pyyhepaketti sekä internetyhteys.

Sopimusehdot ja kustannukset

Vapautuminen: 10.4.2021
Lemmikit: Ei sallittu
Tupakointi: Ei sallittu

Talon tiedot

Talotyyppi: Kerrostalo
Hissi: Ei

Forenom Oy

Mannerheimintie 113
00280 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat