Pohjanmaan nahkainen Kulma Vuodesohva

Myyrmäki, Vantaa

990 €

11 huh 21:56
Tyyppi: Myydään
Linkki: Pohjanmaan nahkainen Kulma Vuodesohva
Kauppa: Home Market
Kaupan kaikki ilmoitukset (56)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Maitomainen ruskea nahkainen vuodesohva on erinomaisessa kunnossa. Se on puhdistettu, desinfioitu. Tuotteen mitat; 160 x 280 (cm). Sillä ei ole mitään vaurioita, kuten rikkoutunut, repeämä, tahra, värin haalistuminen. Sohvassa ei ole lemmikkieläinten karvoja. Sen sänky ja säilytysmekanismi ovat täydellisessä kunnossa. Siinä on täydellinen nahka ja loistava nahkaosaaminen. se on erittäin mukava ja tukeva.
Täällä Star Sohvalla tarjoamme ILMAISEN TOIMITUKSEN KAIKKIIN tilauksiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

The milky brown-colored leather sofa bed is in excellent condition. It has been cleaned, disinfected. Product dimensions; 160 x 280 (cm). It doesn't have any damage like broken, rip, stain, pets hair, color fading. Its bed and storage mechanism are in perfect condition. It has perfect leather and great leather craftsmanship. it's very comfy and sturdy.
Here at Star Sofa, we are offering FREE DELIVERY on ALL orders in Helsinki, Espoo, and Vantaa.

Espoo sohva, Vantaa sohva, Helsinki sohva, Free, Kulmasohva, toimitus, free delivery, ilmainen, sohva, puhdas, kuljetus, delivery, toimitus, kuljetuksella, stylish, halpa, kulmasohva, Kulma sohva, Divaanisohva, Divaani sohva, kulmadivaanisohva, Vuodesohva, Vuode sohva, Sohvasänky, Sänky.
Home Market

Virtakuja 2
01600 Vantaa

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat