UUSI Ovation Applause elektroakustinen kitara

Ylöpirtti, Somero

349 €

12 huh 15:39
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tilaa tuote verkkokaupastamme
Kauppa: Power-Sound Ky
Kaupan kaikki ilmoitukset (266)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Celebrity Elite, Premier-luokan akustinen edulliseen hintaan

Ovationin uraauurtavalla multi-soundhole -ääniaukolla ja aktiivielektroniikalla varustettu teräskielinen. Keskisyvä komposiittipuinen Lyrachord-runko palkitulla rakenteella ja tekniikalla.Celebrity Elite-sarja on ensimmäinen askel Ovationin klassiseen multi-Soundhole maailmaan. Sen ääni, katseenvangitseva tyyli, ominaisuudet ja hinta ovat ainutlaatuisia.

Celebrity Elite CE44-kitarassa on klassinen keskisyvä Lyrachord-runko kokopuisella kuusikannella ja soololovella. Monireikäinen multi-soundhole desing tuottaa selkeät ylä-äänet ja keskitetyn, tasapainoisen bassotoiston. Samalla myös rungon kiertoherkkyys vähenee. Runko, kansi ja ääniaukot yhdessä luovat klassisen Ovation Elite -äänen, joka soi täydellä voimakkuudella merkillepantavan selkeästi ja tasapainoisesti. Kevyttä Lyrachord GS runkoa on ilo pitää joko istuen tai seisten.

Kannessa on myös tyylikkäät jalopuuleikkaukset, musta reunalista ja kaunis kiiltävä pinta. Muita erikoisominaisuuksia ovat myös vaivattomasti soitettava satiinipintainen kaula, ruusupuuta otelauta 10"-radiuksella, 20 täysin esteetöntä nauhaa (24 nauhaa ohuella E-kielellä) ja helmiäiset otelautamerkit.

Ovation Slimline mikrofoni ja CE304T etuaste on suunniteltu vastaamaan ammattikitaristin tarpeita "state-of-the-art" äänenlaadulla. 3-kaistainen taajuuskorjain, äänenvoimakkuuden säätö, kromaattinen viritin ja pariston alhaisen latauksen merkkivalo.OP-4BT miellyttää jopa kaikkein vaativimpia soittajia.

Valikoitu jalopuukansi; scalloped, quartersawn X-Bracing
MS Multi Soundhole (bassopuolella)
Keskisyvä LyrachordŽ -runko
Kaula Natoa, Ovangkol otelauta ja talla
Skaala 642 mm, satulaleveys 42,8 mm
Perloid-Dot-koristeupotukset
Kermanväriset reunalistat, moniosaiset
Öljykapseloitu Ovation-virityskoneisto, musta kromi
Applause CE304T etuaste, 3-al. EQ:lla ja viritysmittarilla
Gloss = Kiiltävä pinta
Power-Sound Ky

Jokioistentie 993
31410 Somero

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat