Kulmasohva, ilmainen toimitus free delivery

Myyrmäki, Vantaa

340 €

13 huh 23:40
Tyyppi: Myydään
Linkki: Kulmasohva, ilmainen toimitus free delivery
Kauppa: Home Market
Kaupan kaikki ilmoitukset (56)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Mustanvärinen kulmasohva on erinomaisessa kunnossa. Se on pesty ammattikoneella ja puhdistettu, desinfioitu. Käytämme parasta pätevää sohvanpuhdistustekniikkaa ja tuotteita, jotka siivoavat syvälle sohvakuituun, jotta varmistetaan suurin tahranpoisto. Olemme niin varmoja intensiivisistä ja huolellisista verhoilun puhdistusmenetelmistämme. Tuotteen mitat; 220 x 220 (cm). Sillä ei ole mitään vaurioita, kuten rikkoutunut, repeämä, tahra, värin haalistuminen. Sohvassa ei ole lemmikkieläinten karvoja. Tyynyt ja tyynyliinat voivat olla pestäviä. Tyynyt ja tyynyt ovat edelleen eloisia. Se on erittäin mukava päivittäiseen käyttöön.
Täällä Star Sohvalla tarjoamme ILMAISEN TOIMITUKSEN KAIKKIIN tilauksiin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

The black-colored corner sofa is in excellent condition. It has been washed with a professional machine and has been cleaned, disinfected. We use the best-qualified sofa cleaning technology and products that clean deep into the sofas fiber to ensure maximum stain removal. We are so sure of our intensive and meticulous upholstery cleaning methods. Product dimensions; 220 x 220 (cm). It doesn't have any damage like broken, rip, stain, color fading, pets hair. The pillows and cushions cases can be washable. Cushions and pillows are still vivid. It's very comfy for daily use.
Here at Star Sofa, we are offering FREE DELIVERY on ALL orders in Helsinki, Espoo, and Vantaa.

Espoo sohva, Vantaa sohva, Helsinki sohva, Free, Kulmasohva, toimitus, free delivery, ilmainen, sohva, Sohva, puhdas, kuljetus, delivery, toimitus, kuljetuksella, stylish, halpa, kulmasohva, Kulma sohva, Divaanisohva, Divaani sohva, kulmadivaanisohva, corner sofa, Kulmadivaani.
Home Market

Virtakuja 2
01600 Vantaa

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat