Salaojanhuuhtelujärjestelmä

Sillanpää, Veteli

12 999 €

21 kes 14:10
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Viisteentie 10
Vuosimalli: 2021
Toimituskulut: 440 €
Kauppa: maatalouskoneet.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (69)

Ilmoituksen tiedot

HIDRO-JET/BI300 salaojien huuhtelujärjestelmä

Etuna on erinomainen ohjattavuus, sekä lisälaitteena saatava erinomainen paikannusjärjestelmä.

HIDRO-JET/BI300 huuhtelujärjestelmän jämäkkä muoviputki (materiaalivahvuus 5,5 mm) johdetaan salaojaviemäriin. Huuhtelulaitteen putkesta syötetään vesi suuttimen kautta salaojaputkeen paineella joka irrottaa lian, mutta ei vahingoita salaojaputkia.
Ohjauksesta erinomaisen tekee järjestelmän huuhteluletkua ohjaava ja syöttävä puomi joka on ohjattavissa sekä ylä-alasuunnassa, että myös sivuttaissuunnassa. Työtä helpottaa myös se, että puomi on jatkettavissa mekaanisesti jopa 7 metriin saakka.

LISÄLAITE PAIKANTAMISEEN:
Kun huuhtelulaitteen putken eteneminen pysähtyy salaojaputken vahingoittumisen tai romahtamisen johdosta, HIDRO-JET/BI300 huuhtelujärjestelmään saatavana olevalla paikannuslaitteella voidaan paikantaa missä kohtaa tukkeutunut kohta sijaitsee. Paikannus ei pelkästään etsi putken päätä, vaan se jäljittää putken koko matkalta. Laite myös näyttää millä syvyydellä putken pää on keskimäärin.

Lisätarvikkeet:

Paikannuslaite
Suuttimet erilaisille putkille
Ohjurit erikokoisille putkille
Huuhteluputki
Järjestelmä saatavana myös vesisäiliöllä varustettuna.

Rakenne: Laitteen runko on koostettu yhteen pulteilla liitetyistä osista. Runko on erittäin jämäkkä ja koko laitteen suunnittelussa on otettu huomioon, että järjestelmää käytetään urakointityössä.

Huuhteluputki: Koska laite on suunniteltu urakointityöhön, huuteluputken materiaaliksi on valittu 5,5 mm paksu HPE putki, joka kestää erinomaisesti kuluttavaa työskentelyä. Mikäli urakointityötä tehdään vuosia, putkea voi uudistaa tai se voidaan vaihtaa kokonaan.

Suodattimet: Laitteessa on kaksi suodatinta. Karkeasuodatin letkun päässä, sekä hienosuodin ennen pumpua. Valmistettu Latviassa
maatalouskoneet.fi

Viisteentie 10
69750 SILLANPÄÄ

Matti Koskimaa myynti Soita
Jim Satamo myynti Soita

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat