Mökki 41,5m2 + sauna

Lavia Keskus, Pori

62 500 €

1 kes 12:16
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kalliala, Mäntysaarentie, 38600 Lavia
Pinta-ala: 41 m²
Huoneita: 2
Ilmoittaja: Kalle Nummi
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Myydään vuonna 1973 rakennettu, siisti kuntoinen lautavuorattu mökki. Mökissä on tupa, makuutila sekä keittiö. Mökin lisäksi kauppaan kuuluu erillinen saunarakennus, 13,5m2, puuliiteri sekä pieni varastorakennus jonka yhteydessä on puucee. Mökin sekä saunarakennuksen peltikatto on uusittu 2008 ja mökin lattia uusittu 2009. Mökissä sekä saunarakennuksessa on sähköt. Tontin pinta-ala 0,2ha. Kauppaan kuuluu irtaimisto sekä Suomi-soutuvene.

Saareen kuljetaan Mantereella sijaitsevan yhteisrannan kautta. Venematka noin 700m. Rannassa sijaitsevat venepaikan lisäksi myös vesipiste sekä jätteenkeräys.

Mökki sijaitsee kauniilla karhijärvellä, Isosalon saarella, lyhyen venematkan päässä mantereelta. Saaressa on hyvät ulkoilumahdollisuudet, sekä sienestys ja marjastus maastot. Karhijärvestä nousee hauen ja ahvenen lisäksi myös kuhaa. Karhijärvi on satakunnan 3. suurin järvi, kooltaan 33,35 neliökilometriä. Lavian kylän rantaan on mahdollisuus kulkea veneellä, josta on lyhyt kävelymatka kylälle ja kauppaan.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat