Laatua yöjahtiin

Ylöjärvi Keskus, Ylöjärvi

1 289 €

30 elo 18:44
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lue lisää Night Pearl tuotteista
Kauppa: blackfire.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (12)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Lämpötähtäin on erittäin hyvä väline hyvä yöjahtiin! Yökiikariin verrattuna lämpötähtäin toimii joka säällä, päivällä ja yöllä!

Night Pearl tuotevalikoima on hyvin laaja. Sivuiltamme BlackFire.fi löydät monipuolisesti lämpötähtäimiä ja -kameroita. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Esimerkkihintoja:
Night Pearl lämpötähtäimet alk. 1289e (FOX 19 Hunt) Itsenäinen tähtäin, ensimmäisessä kuvassa.
Night Pearl SEER clip-on lämpötähtäimet alk. 2839e (SEER 35 Pro)

Katso myös Sami Keräsen video Night Pearl FOX19 lämpötähtäimestä: https://www.youtube.com/watch?v=EflEk7E2Su0&t=1s

Asiakaspalautetta sikametsästäjiltä itärajalta: "Lämpötähtäin on nykyaikaa, ei enää paluuta IR- tähtäimiin, tämän tähtäimen voi laittaa tarvittaessa nopeasti kiinni ja ampuminen on helppoa!

Night Pearl on tsekkiläinen lämpökiikareiden ja yötähtäinten valmistaja, jonka tuotteita käyttävät mm. metsästäjät, luonnossa liikkujat, pelastuslaitokset, puolustusvoimat sekä merivoimat ympäri maailmaa. Night Pearl on tunnettu erityisen hyvästä laadusta ja innovatiivisuudesta.
Night Pearl -perheyrityksen taustalla on intohimo metsästykseen, ja tuotteet ovat kirjaimellisesti aktiivisten metsästäjien suunnittelemia, testaamia ja päivittäin/viikoittain käyttämiä.

Night Pearl FOX 19 HUNT -lämpötähtäin on loistava valinta niille, jotka vaativat laadukasta kuvanlaatua, testattua tekniikkaa ja erinomaista hintaa! Night Pearl FOX käyttää 12ym VOx-sensoritekniikkaa ja 19 mm:n linssiä. Suosittelemme tätä mallia kytismetsästäjälle, todella hyvä supikoira sekä villisikajahtiin. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Tämä malli sisältää Weaver / Picatinny tai Blaser -pikajalan kiväärikiinnitykseen.

Tämän hetken kiinnostavin lämpötähtäin markkinoilla on Night Pearl SEER "clip-on" -lämpötähtäinlaajennus. Se kiinnitetään tavalliseen tähtäinkiikariin. Kiinnitys on nopea ja helppo sekä erittäin tarkka! Tähtääminen ja ampuminen tapahtuu aseessa olevalla tavallisella kiikaritähtäimellä, tällöin myös käytetään päiväkiikaritähtäimen kohdistusta. Lämpötähtäin mahdollistaa kohteen laadukkaan tarkkailun päivällä ja yöllä sekä sumussa ja sateessa.

Ota yhteyttä autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivimman lämpökiikarin!

Hakusanat: metsästys, lämpötähtäin, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, hirvijahti, SRVA, karhujahti, metsästyvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, kivääri, haulikko, jousimetsästys, metsästysjousi, shotkam, piippukamera
blackfire.fi

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat