Kiikarijalkoja eri kiskoille ja eri korkeuksia

Pieksämäki Keskus, Pieksämäki
11 kes 18:58
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Asetarvikkeet Koskinen
Kaupan kaikki ilmoitukset (19)

Ilmoituksen tiedot

Ilmoitus sisältää eri hintaisia kiikarinjalkoja!

Jalkojen korkeus mitataan kiskon pinnasta renkaan sisä-alalaitaan.

- Kiikarinjalat 30mm tai 1 tuuman putkelle. Kiikarijaloissa on tupla ruuvitus jokaisessa liitoksessa, eli renkaat ovat neljällä ruuvilla kiinni. Kiikari ja jalat pysyvät kiinni varmasti. Kiikarijalkoja löytyy 7mm-31mm väliltä. Kiskoihin 11mm, Picantinny ja Weaver. HUOM!VAIN EDELLÄ MAINITTUIHIN KISKOIHIN!!! (suurin kuva) Hinta 50e.

- KIIKARINJALAT nro 102. Erittäin korkeat erikoisjalat. 30mm ( muunnosrenkailla myös 1") putkelle, Picant./Weaver ja korkeus 32mm, hinta 70e.

- HUIPPUTARJOUS nro 101! SIKAHALVALLA, - 67% ALENNUKSELLA! Korkeat, laadukkaat kiikarin jalat 1 tuuman putkelle, 2 kpl. Löytyy eri korkeuksia: 18mm, 24mm ja 25mm kiskosta renkaan sisä-alalaitaan, Picantinny/Weaver kiskoon. Renkaat kiinnittyy kahdella ruuvilla.
Sopivat parhaiten kevyemmälle rekyylille. Ei suositella
suurille kalipeereille, yli 30-06 spring ja yli 800g painaville kiikareille. Käyvät Picantinny/Weawer kiskoihin. Jalat nro 101. (ovh 73.50e). Hinta 25e.

- Ulokejalka / Offset joka siirtää rengasta 30mm ulos-tai sisäänpäin kiskon kauimmaisesta mahdollisesta kiinnityspaikasta. Myöskin jos lukkoaktion väli on liian pitkä kiikarin runkoon verrattuna, niin käännä offsetjalat vastakkain. Näin saat 60mm lyhyemmän välin. Tämä voi olla ratkaisu, jos et saa kiikaria tarpeeksi lähelle silmää. Myös jos lukkoaktion väli on liian pitkä verrattuna kiikarin runkoon, käännät nämä jalat vastakkain, niin kiinnitys onnistuu normaalisti. Jouduin asettamaan vastakkain kompaktille kiikarille, Tikka M65:ssa, kuten kuvasta näkyy.

26mm korkea. Korkeus on mitattu kiskon pinnasta renkaan sisä-alalaitaan. Tämä on laadukas USAlainen kiikarinjalka 30mm putkelle. Picatinny- / Weaver-kiskoon. Löytyy myös vastaavaa jalkaa 11mm kiskoon. Jos tarvitset 1 tuuman putkelle tätä jalkaa, niin löytyy muunnosrenkaita kiikarijalkaan, jolla muutat 30mm renkaan 1 tuuman putkelle sopivaksi. Jalassa on urat jotka työnnetään Picantinny/Weaver kiskoon ja lukitaan pultilla rakoon, eli kiinnitys on tavanomaista jykevämpi. Made in USA. Hinta jenkkilässä 299 dollaria, mutta meillä vain 110e.

Yllä olevista jaloista ei löydy valitettavasti CZ, Brno, Sako tai Tikka 17mm.

Jos sinulla on Tikka (17mm), Sako (lohenpyrstö) tai Remington 700 sarjan kivääri, niin meiltä löytyy 95e-110e muunnospalat, jolla kisko muuttuu Picantinny/Weaver-kiskoksi.

KIIKARINJALKOJA TIKKAAN:

- Leupold 1", keskikorkeat, nro 103, Hinta 65e

- Leupold 30mm, keskikorkeat, ruuvattavilla paloilla, nro 104, Hinta 130e

- SM 30mm, keskikorkeat, nro 105, Hinta 90e

Myyntivarasto elää koko ajan, joten kysy kokoa. Opastan mielelläni jalkojen valinnassa ja oikeassa kiikarin kiinnittämisessä. Jos tulet paikan päälle, niin voimme kohdistaa kiikarisi kollimaattorilla nopeasti ja tarkasti. Jos et löydä tästä sopivaa kiikarinjalkaa, kannattaa soittaa tai lähettää sähköpostia, niin katson varastosta. Kiikarijalkojen hinnat ovat voineet olla aseliikkeessä jopa 279 USD, mutta meillä tasahinta 50e (alkuperäiset kotelot).

Lasku sähköpostiin. Postin toimitusmaksu kotimaan kamaralle 8,90e (Postiennakolla 18.90e). Samalla toimitusmaksulla lähetämme useita eri tuotteita. Ilmastokompensoitu lähetys, seurantatunnus.

Katso myös muut myynnissämme olevat asetarvikkeet ja kiikarijalat, niitä on paljon.

Paras yhteys on sähköposti, koska meillä on niin paljon asennustöitä, että emme ehdi aina vastata puhelimeen! Myynti avoinna arkisin klo 10-20. Viikonloppuisin satunnaisesti, koska silloin metsästetään ja lomaillaan.

Asetarvikkeet Koskinen tmi, Pieksämäki
Asetarvikkeet Koskinen

Ruispolku 4
76940 Nenonpelto

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat